München - Bilderna

Som utlovat, här en liten selektiona av bilderna jag tog i München. Okej, det blev rätt många, men låt gå. Hoppas ni tycker det är lite kul trots bristen av människor i bild. Whatever. Njut eller nåt.
 
Första dagen gjorde vi typ inte så mycket, gick runt lite i närheten av hotellet, packade upp och gick ut och åt på kvällen. Bilden ovan är alltså hotellrummet.
 
Andra dagen började "konferensen", som jag typ inte har några bilder ifrån, men efter det drog vi ner på stan och åt mat samt tittade lite i affärer. Dock var det ganska sent så vi hann aldrig shoppa särskilt mycket... Bilden ovan plus de 4 följande bilderna är alltså tagna i stadens centrum.
 
(Louis Vuittons skyltfönster, ♥)
 
(Rådhuset var sååååå coolt!)
 
Andra dagen var det mera konferens, som gick ut på att vi satt i gräset och skrev en "petition" till Jan Björklund (temat var ju utbildning). På kvällen var vi bjudna till Goethe-institutet för middag och mingel typ, och efter det drog vi också ner på stan, men hann återigen inte shoppa.
 
Alltså, Turister. Jag med alltså.
Nästa dag var konferens-fri. Istället började vi dagen med en tour i Museét där vi hade haft konferens, Verkehrsmuseum eller nåt sånt hette det. Iallafall, trafikmuseum. De hade fina bilar.
 
Sedan fortsatte vi med en stadstour, här ser ni den stora ängen där de har oktoberfest varje år.
 
Vi gick in i en fin barock-kyrka.
 
Tyskland är så pittoreskt...
 
De har också majstänger i München.
 
Ja, ni fattar. Vi såg en massa fina byggnader. Sedan åt vi lunch, (jättegod palak paneer) och sedan tog vi tunnelbanan till Olympiapark.
 
Vi skulle få klättra på det här taket. Jag vet inte om ni känner till det, men när München skulle hålla i olympiska spelen 1972 så byggde de en helt ny arena, med ett supercoolt tak på.
 
Så här gick vi, på stålvajrar och plexiglas, fast det var inte alls läskigt eller farligt eller nåt. Men det var fin utsikt.
Efter det tog jag inga fler bilder, vi åt middag i parken, skyndade oss ner på stan för lite last-minute-shopping som jag inte hann med, men det gjorde inte så mycket. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och packade och sov. Dagen därpå åkte vi hem.
 
München är en väldigt fin stad som är värd att besöka, och det var jättekul att får åka dit bara sådär helt gratis. Så ja, om du får chansen, åk dit. Det är värt några varma timmar i ett konferensrum. BTW, konferensen eller vad fan det egentligen bör kallas, var faktsikt ganska interesant. Och det var kul att prata med Holländare.
 
Puss.
#1 / / David:

Skoj!

#2 / / Anonym:

Fina bilder!

#3 / / Lin:

Gud va fina bilder!