Nyår 2013-2014

Jag vet inte om någon årövergång varit bättre än denna. Vi var ett gäng som var hemma hos Klara och åt trerättersmiddag, vilket var mycket trevligt. Ni vet god mat och trevligt sällskap, som upplagt för någonting bra! 
Mot tolvslaget åkte vi in till slottet och kollade på fyrverkerierna. Det var fint. Bussresorna var lite mindre trevliga, men vad gör man inte för lite fina fyrverkerier? 
När vi kom tillbaka till Klaras hus skruvade vi upp musiken och dansade in det nya året, varefter vi kollade på en film (Brave) för att varva ner lite. När klockan började bli lite väl mycket bäddade vi  på Klaras vardagsrumsgolv för att föra lite intressanta diskussioner om bland annat kvantfysik, termodynamik och politik. Sen somnade vi väl nån gång, och vaknade runt kl ett och åt frukost till klockan tre nånstans. 
Alla drog sig hemåt, och hos mig firade vi pappa som fyllde 51! Vi åt lite finare middag, Grand Dessert typ, och sedan öppnades några paket och vi kollade på en film som päronen fått i julklapp av mig. (Hugo, Cabret om någon undrade.)

I alla fall. Jag har haft det trevligt. Här är en bild på oss alla som var hos Klara utom Felicia och Max. (Felicia tog bilden, Max verkade ha bättre saker för sig.) (Och nej, det är inte samma bild som i föregående inlägg, men de togs vid samma tillfälle ja.)
Ha ett bra år allihopa!

xoxo

Publicerat i Vardag