Manarola #2

Här följer resterande bilder från Cinque Terre!
Tredje dagen åkte vi till Monterosso, där "beachen" fanns. Den var ärligt talat lite av en besvikelse, supersmal och fullproppad med tursiter alternativt liggstolar man var tvungen att betala för. Dessutom var det sjuuuukt jävla varmt, så vattnet var det som gällde alltså. Dessutom var jag rädd för att bränna mig igen. Men! Helt fantastiska vågar och turkosblått vatten som man bara ser på vykort i vanliga fall. Här ovan ser vi i turordning: Tuija, Mirja, Alva och Klara som hoppar/guppar/kastas omkring i vågorna. Det var så jävla coolt.
 
När vi åkt tillbaka till Manarola och typ duschat och bytt om åkte vi till Vernazza och åt pizza. Här är utsikten från deras (lite mer avancerade) kaj in mot byn.
Här sitter tre snyggingar på kajen.
Efter att vi hängt i Vernazza tills det blev mörkt och pratat om livets alla hemligheter så åkte vi tillbaka till Manarola, där dessa fyra galningar nattbadade. They crayyyyy... Fast det var kul.
 
Sista dagen. Vi gick upp extremt tidigt (läs: de andra drog med mig upp kl 5) för att se solen gå upp över havet bakom byn. Tyvärr var det molnigt, så solen kom liksom inte med. Men det var fint och alldeles tyst och frsächt ute, inte sådär kväljande varmt.
I brist på morgonsol lekte jag lite med vinklarna.
 
Efter det gick vi tillbaka till hostelet och packade ihop allt och checkade ut innan vi gick och köpte crêpes till frukost. Sedan väntade vi ett tag tills tget skulle gå, och begav oss sedan till Nice! Men det kommer i ett annat inlägg.
 
xoxo
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0