Just nu i Groningen

Godkväll. Jag har varit två dagar i Groningen nu, efter att ha varit två dagar på Ameland. På Ameland hade vi fint väder så där badade vi, promenerade lite, och åt till och med på en restaurang med släkten som var där den veckan. Jag tänkte visa bilder därifrån, men det får bli senare för först har jag andra bilder att visa.
 
Att jag skriver sådär är för att få det här inlägget att verka lite mer än utfyllnad, men det är faktiskt inte utfyllnad, för här kommer nämligen bilder från förra veckan i öst-holland då vi var och cyklade där.
  
Vi hamnade i en te-trädgård i indonesisk stil eller nåt, och de hade många fina blommor.
  
Mamma posade bland blommorna.
 
Det var fint "golv" utomhus...
 
Jag posade också bland blommorna, mamma fotade.
Fin orange blomma! Den här dagen var det inte bara fint väder, det var sjukt varmt också! Vi hade tre dagar eller så då det var typ trettio grader, och det är jag inte van vid denna sommar. Nu har det dock svalnat lite men imorgon ska det bli varmare igen.
 
Imorgon ska vi fira min farmor som fyller 80 i augusti, inte imorgon egentligen, men det var tydligen då det passade bäst, och på morgonen ska vi till en annan släkting som fyller år. Så jag kanske inte bloggar imorgon, men vi får se.
 
xoxo