Vår på g?

Det var för länge sedan jag bloggade igen! Som kompensation så får ni en hel dos kläd-inspo såhär lagom i början av våren. Ja, okej, det är fortfarande långt ifrån vår, men det är i alla fall där jag är med tankarna när jag kollar på kläder online etc. Och här i Edi är det faktiskt ganska vårigt. Ibland. När det inte regnar.
 
Jag försökte få med all min vårinspo på den här bilden men det är ju svårt att få med allt, så det här är väl det viktigaste helt enkelt. Till att börja med så har jag hängselklänningscravings. Gärna en i manchestertyg, men denim är också "helt rätt". Den grå manchesterklänningen är från Topshop och jeansvarianten finns på Monki. Denim i alla dess färger och former är också ett "måste" i vår, och just den mörka färgen på skjortklänningen (Topshop) gillar jag lite extra. Dessutom är jeans perfekt att fästa tygmärken på så som de har gjort på ryggsäcken från Topshop. Perfekt DIY-projekt till våren kanske? Jag är också lite sugen på en bikerjacka, som man ju blir varje vår, och just den här i fejkmocka från H&M gillar jag starkt. I övrigt är ränder väldigt hett i vår, i alla färger och bredder. Samtliga randiga toppar/tröjor är från Monki och den randiga skjortan är från H&M. Liksom polon på den rosa randiga toppen är "axelhålen" på den rödrandiga toppen mycket trendigt i vår. Vågade mönster är jag också sugen på, och den gröna klänningen från H&M är inget undantag. Djurmönster, som ni ser på byxorna från Topshop (det är vargar), är heller aldrig fel! Från Monki är de lite mer grafiska mönstren som på den ljusblå klänningen och svart-vit-röda tröjan. Färgmässigt fortsätter rött att vara trendigt även i vår, och ett sätt att få in det i vårgarderoben är den a-linjeformade (helt rätt!) kjolen från Monki.
 
Sammanfattning: vårmodet 2016 är lika med ränder, denim, mönster, rött, ljusblått och självklart pasteller och bikerjackor.
 
Vilket plagg tycker ni var snyggast? Eller var alla fula? Vad "rockar" ni i vår? (Usch jag hatar mig själv vem skriver ens såhär.)
 
This has been fun, men jag lovar att sluta nu. Haha. Tills nästa gång (soon)!