Födelsedagar, höst och framtidsplaner


Idag är det Matildas födelsedag! Det betyder att både hon och jag är 19 nu. Så grattis till oss båda antar jag, eftersom jag fyllde år i söndags. Här är lite bilder på mig.
Matilda la upp detta kollage på min facebookvägg så då gjorde jag ett kollage åt henne, det som ni kan beskåda överst i inlägget. 

Söndag var en bra dag, jag blev väcktes presenter på sängen, och sen var det gemensam brunch på altanen i det fina vädret. Så småningom var det dags för tårta (choklad och hallon är bästa kombinationen) och på kvällen åkte vi och bowlade (vilket var väldigt kul) och sen åt vi middag på Tsatziki. Nom!

Jag fick väldigt bra presenter också, Green Kitchen Travels, Vestiges & Claws (José Gonzáles skiva), ett halsband föreställande en samesol och en resväska (som jag inte fått ännu) av mamma och pappa. Av Linde och Axel fick jag fina blommor och champagne plus ett löfte om ett besök i höst. Jag fick en bok med vetenskapliga uppsatser av farmor som verkar superintressant och mormor och morfar gav mig en födelsedagskalender, ni vet en sån där som man skriver alla ens vänners namn i på deras födelsedagar så man inte glömmer dem? Den kommer vara perfekt nu när jag inte kommer träffa alla så mycket längre.

Och det leder mig till mina "framtidsplaner" som jag tänkte prata lite mer om. Jag vet att jag har nämnt det i föregående inlägg, men jag skrev lite kort (och felaktigt) då. Om två veckor ungefär, den 13:e september, så flyttar jag till Edinburgh, Skottland. Inte den 30:e. Jag har nu fått boende och registrerat mig som elev/student, så nu är det väldigt officiellt och grejer.

Och med det övergår jag till ämnet att det nu snart är höst! Yey! Efter en sån här dålig sommar (vädermässigt) är jag ganska redo för hösten, trots att jag lär behöva investera i en bra regnjacka... Hoppas bara det blir fina höstfärger först, jag bor nämligen precis bredvid en stor park! Förutom höstlöv är jag också sådär orimligt taggad på höstmode som man typ alltid blir, och jag tänkte göra något litet kollage med höstkläder, men det får bli senare. Jag håller fortfarande på att ta mig igenom höstnumret av Elle och H&Ms nyheter... Så vi återkommer med en trendupdate senare.

Ha en bra fortsatt sensommar!