Mars och April

Nej det är inget skämt att jag bloggar. Men eftersom jag inte har bloggat på så länge så har jag ju massa att berätta! Sist jag bloggade har jag för mig att jag berätade om att jag skulle till Sophie under innovative learning week och att Matilda och Felicia skulle hälsa på. Det var rätt länge sedan det hände, men jag tänkte ändå visa lite bilder från då, eftersom de bilderna är roligare att kolla på än bilder av vad jag har hittat på i mars, det vill säga plugg. Så klart att jag har gjort något annat i mars också, men inte lika mycket.
 
Så innovative learning week är i princip en vecka mitt i terminen då vi har half-term-lov istället för att ha midterm-prov. Lucky us! Tanken är egentligen att man ska gå på en massa workshops (därav innovative learning), men de flesta som bor i landet åker hem istället. När Sophie hörde att jag hade noll planer för veckan erbjöd hon mig att följa med henne hem, vilket jag gjorde! Hon bor i en liten by utanför manchester, så dit åkte vi såklart en dag, och utöver det blev det en del hundpromenader (de har världens sötaste hund), biobesök och amatörteater och mycket tv-tittande och liiite plugg. Men det var roligt att se en helt annan del av detta land! Här är några bilder:
 
Här är Winston, deras hund!
 
Här är han på stranden!
Manchester var väldigt mycket "nytt möter gammalt".
 
I Manchester åt vi på ett trevligt litet cafe i the northern quarter.
De hade också väldigt fin street art.
Det här är kyrkogården i Leyland, byn där Sophie bor/bodde.
 
Det var nog de roligaste bilderna från ILW! Två veckor efter den veckan kom Matilda och Felicia hit i en hel vecka och hängde med mig! Det var extremt lyxigt och vi gjorde massa roliga saker! Första dagen gick vi runt lite på stan och sen hick vi hem till mig innan vi gick ut på kvällen eftersom det var en fredag. Det var roligt, men Matilda och Felicia var väldigt trötta så på lördagen tog vi en ordentlig sovmorgon innan vi utforskade old town lite grann. Vi bestämde oss för att gå och lägga oss tidigt så vi hade energi på söndagen istället och på söndagsmorgonen begav vi oss (relativt) tidigt mot stockbridge market där vi köpte "frukost" (dvs vegansk raw kaka) samt lite annan mat. Vi fortsatte sen till botaniska trädgården och njöt av det fantastiska vädret. Där kikade vi runt i växthusen innan vi åt en lyxig och sen lunch. Jag begav mig sedan på husvisning (oh my god you guys jag har inte berättat att vi fått en fått bra lägenhet till nästa år ju?!? Det var i alla fall den vi kollade på då om ni undrade) medan Matilda och Felicia shoppade lite i New Town. På kvällen var vi med i en pub quiz och kom sist, men det var kul ändå. Måndag var pluggdag, fast så mycket pluggande blev det inte. Jag gick på två lektioner och på kvällen hade vi fika och middag hos mig och så kollade vi på film. På tisdagen var det utgång planerad! Vi åt billig hämtmat och förade i Charlottes rum med henne och Sophie och sen gick vi till The Hive (stans sämsta/bästa klubb) tillsammans och dansade hela kvällen. På onsdagen som var deras sista dag här gick vi upp på Arthur's Seat. Det var ganska dåligt väder och det blåste jättemycket på toppen, men vi hade ändå fin utsikt, och framförallt promenaden ner var äventyrlig, vilket var kul (när vi väl lyckats ta oss ner i alla fall). På kvällen var det plugg som gällde, innan vi sa hejdå. Här är några bilder!
 
 
Mina finisar vid slottet! 
 
Matilda i växthusen i botaniska trädgården. 
 
Och Felicia i växthusen!  
 
Vår fina utsikt från Arthur's Seat! 
Avskedsbrunch! (Tror detta var innan Arthur's seat men äh.)
 
Så där. Skye-bilder kommer förhoppningsvis inom kort!
 
Kram <3