Your life is a lie

Hej. Denna vecka har varit fylld med plugg typ, har ca fem prov och en uppsats som ska in före jul, så det kommer bli så kul! Framförallt eftersom ett av proven är kemikursprovet och ett annat är förberedande för kursprovet (alltså lika omfattande) typ. Så just nu pluggar jag fysik. För imorgon är det fysikprov.
 
I övrigt så ska jag se The Butler imorgon! Det blir kul! Och snart måste jag gå och julklappshandla! På riktigt! Det är snart jul! Så taggad!
 
Och bilden här ovan är några kläder jag gärna skulle äga, bland annat en jättefin blus från monki i impressionistisk stil (?). Jag behöver även verkligen ett par nya jeans, helst ett par svarta med hög midja, som dessa från Weekday till exempel. Det tredje objektet är ett halsband från Gina Tricot, men det är egentligen inte det halsbandet jag vill ha, jag vill ha ett utan den där brickan i mitten, alltså en vanlig silvrig kedja. Ett sådant finns också på Gina, jag kunde bara inte hitta en bild. Min tanke var ialla fall att det skulle var fint till kläderna på bilden. Men det kanske bara är jag.
 
xoxo