Lussebullsbak

Imorse bakade Roos, mamma och jag lussebullar. Inte till julmarknaden utan till oss själva. Det var mums! Jag ska ju på klassresa i 7:an så därför har klassen ty två stånd där vi säljer saker och så på julmarknaden i hågasalen. Det är den 13-14 om du är intresserad. Imorgon ska jag till skolan med pappa för att göra saker till julmarknaden. Resten av dan har jag väl inte gjort så mycket intressant. Jag red magic idag igen, han var mys och det gick bra som vanligt. Han är så duktig! Nästa gång ska vi byta, det är lite synd me då får jag ju rida ån annan också. Nån som vet vem som åkte ut ur idol? Hoppas Robin åker ut. Hejdå på er!

Blaj-sur

Ja, inte jag då, utan Arne. Jag gick på stan med Ika, mamma och Arne idag. Arne var blaj-sur för Ika och jag ville gå in i "småsaksaffärer" som hon kallar det. Ika ville till guldfynd och Ika och mamma och jag ville till yll och tyll, (eller heter det ull och tyll?) vi skulle köpa lovikka-garn att sticka vantar av. Sen ville mamma in på uppsala färg, och då blev hon ännu mer sur.
Annars har jag badat på gottsundabadet med klassen. Man skulle simma 150m bröstsim och 50m ryggsim. Efter det fick vi bada fritt. Det var väl ganska kul, det brukar faktist vara roligare, men jag hade ju inte tråkigt. Sen följde jag med Ika hem och och mellanmål och sen drog vi til stan. Jag köpte egentligen bara lovikka-garn, men det var det kanske värt (eller inte?!)
Hejdå alla flitiga läsare! (Båda två!)

Snö!

Was a long and dark December
From the rooftops I remember
There was snow
White snow

Coldplay, Violet Hill.

Idag när jag tittade ut genom fönstret var det helt underbart! Äntligen snö! Hoppas bara att det håller i sig

ända till julafton. Alltså, det behöver inte vara den här snön, bara det är snö på julafton! Här ska det stå något, men jag vet inte vad!

Hej hej! Sorry att jag inte har skrivit på länge men jag skriver ändå inget kul.... Jag har ju inte gjort nåt speciellt de senaste dagarna, det kan bero på det att jag inte har skrivit så mycket. Föressten, jag har ju fått mina glasögon! De är supernice, jag kanske lägger upp en bild imorrn. Då har jag längre datatid. imorrn ska jag rida magic, hoppas han är lika bra som förra gången. Och du, Roos bara för at Magic är bra behöver inte Rosita vara dålig, och det är hon verkligen inte. Jag kanske vill bli skötare på henne ju! Eller , det vill jag men jag vill bli skötare samtidigt som Ika, och hon står på kö till Toxic. Det är en persika före henne i kö och hon (Toxic) har redan två skötare. Men nu måste jag sluta, hejdå!

Party,Party

Snart ska jag på fest, det ska bli kul. Alla ska ha mask eller få sminka sig med ansiktsmink. Jag ska ha en svart halvmask. Ika har klipptlugg, jag funderar på om jag också ska göra det. Fast då kan jag inte göra så mycket med håret längre, det kan jag ju nu.

Jag har inte skrivit så långa inlägg den senaste tiden, det beror huvudsakligen på att jag inte kan komma på nåt och för att jag inte orkar. Jag är lat. Men "inget ont som inte har nåt gott med sig" eller hur? Nu behöver ni inte läsa jätte långa tråkiga inlägg jämt eller hur? Kram!

Magic

Jag red idag, jag red magic. Han var asgullig och jätteduktig på skänkelvikning. Madde sa; jättebra! jag trodde att han inte kunde!
Jaja, nu ska jag göra nåt annat, uppdatera senare idag.
Magic är bäst,hejdå!

Hello again!

Det blev inget inlägg igår, jag hade inte tid. Jag har inte så mycket tid nu heller egentligen. puss!

Stan

Jag har varit på stan idag för att köpa present till Ika, så nu har jag det. Jag köpte klistermärken också, nallar.
Mamma köpte gympabyxor till mig. Det var najs. hon bjöd på chai latte och brända mandlar, det var gott. Skriver vidare imorn, datatiden är slut.

Utvecklinssamtal

Idag hade jag utvecklingssamtal på skolan så pappa kom och vi snackade med millan. Hon sa att jag var duktig och att pappa kunde vara nöjd med mig. Hon sa att jag hade lätt för allt och att jag hade uppnått målen och hon trodde att jag skulle klara de flesta prov. Hon sa att jag nog skulle klara de "centrala proven" vad hon nu menade med det.

Om en vecka får jag mina glasögon, yeeeeey Potions!

Ika ska ha mask-erad på lördag och då menar jag mask-erad och inte maskerad. För man ska ha mask på sig. kul va?
sen ska jag sova över hos henne lördag till söndag för då fyller hon år. På söndag Alltså. Nån ide på present? Kommentera gärna ett svar...

Header

Vad är det för nåt? Rufs skrev det i sin kommentar till inläget Farsdag. Jag antar att hon kommer kommentera nåt i stil med : Men Majo, vet du inte vad det är?!

Jag har just kommit hem från blaj-holländskan, så det är nice att sitta här och skriva blogg. 

Idag hade vi drama,  Klara, Aram och jag var i en grupp. Vi fick tre kort och så skulle vi göra en pjäs utav det.  Vi fick en labyrint, tre träd och en spegel. vår pjäs handlade iallafall om en älg som hette kurt och bodde i en labyrint. Han var fulast i världen ända tills spegeln (jag) sa att kurt (Klara) inte var fulast i världen utan det var Ahmed av Agrabaah (Aram) och då fick Ahmed en hamburgare av de tre magiska träden och då var han inte fulast i världen längre utan det var kurt! Weird pjäs va?Jag var berättare också och sa att kurt tog upp spegeln m.m. för jag hade sån liten roll.

Hejdå nu har jag inte tid att skriva mer!

Flowerpot

Appropå ingenting, idag har pappa satt upp lampor i köket, de är rätt snygga men passar inte in i vårt lilla röriga hus precis som allt annat.
Flowerpot

"Vårt hus är lite som en julgran"
"Nej vårt hus är stökigare än en julgran, en julgran brukar vara mer organiserad"


HaHa roflmao... 
 
Nej det är överdrivet, men det var roligt!

Farsdag

Idag är det Farsdag.  Så därför fick pappa en liten present av mig och Arne. När det var Morsdag fick mamma en nyckelring som det stod "världens bästa mamma" så nu fick pappa en som det stod "världens bästa pappa" på. Hoppas han blev glad. Det verkade iallafall så när han fick den. 

Vad ska jag göra idag då? Ska jag bara sitta bakom datorn och slöa eller läsa ut vargbröder och sen inte ha åt att göra? Tråååååååååååkigt! Jag vill handla julklappar men jag har inga pengar, det är så för jag har beställt pandasaker för jättemycket pengar. Fast det är det nog värt. 

Världens Bästa pappa
Det här ^ är nyckelringen som pappa fick.

Jag kanske loggar in lite senare och uppdaterar lite om jag orkar, Tjoflöjt!

Hoppning :)

Jag red idag, vi hoppade! Jag red Rosita och det gick bra, två stycken ramlade av och Cleo bockade jätte mycket så tjejen som red henne fick rida sky på slutet istället. Jag har läst ut min bok nu, den var jätte bra och jättegullig på slutet, jag älskar den serien. Den 18:de kommer mina glasögon, det ska bli skönt att kunna seigen. Nu ska jag gå in på clubpenguin, 
Good Bye !

Blogg!

Hej alla som läser min blogg (vilket nog inte är så många) ! Idag har jag alltså skapat min blogg, det är kul! Annars har jag varit på stan med arne också. Läs hennes blogg också! (smygreklam... ) Den heter enbloggomvadjagvill.blogg.se  kul va? 
Nu ska jag gå in på clubpenguin.com och köpa kläder! :)

Välkommen till min nya blogg!

HejHej blaj! Det här ^ dyker altid upp i början när man skapar en blogg. Hoppas du tycker om min blogg och tycker att den är intresant, vilket nog inte är så troligt, det är troligare att du tycker den är boooooooooring! Hejdå!


RSS 2.0