Trouble


Skiva nr. 2!

GUCs skiva var i måndags! De hade temat addiction for fiction, och jag gick som Daisy Buchanan från The Great Gatsby. Det var superkul, trots att det inte var så mycket människor. Det var tillräckligt många roliga människor för att det skulle bli perfekt ändå. Här följer lite fler bilder!Som ni ser så var det lite rött ljus. Men det är väl typ stämningsfullt! Nu är det inte långt kvar till studenten...  Yey!


GotlandFörra helgen var jag och hälsade på syrran på Gotland. Hon pluggar ju där nu, och eftersom jag inte hade så mycket plugg just då och hon hade en ledig helg så passade jag på att åka dit! Vi shoppade, gick på vårkonsert, tog en öl och promenerade till södra hällarna. Det var fint väder (för det mesta) och mycket trevligt. 

Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm med mina gurls, vad jag gjorde där får ni veta i näst-nästa inlägg, för har ett antal bilder att visa som inte passar in här. Istället får ni en artsy bild på min gotlandsöl och lammkärleken. Ni förstår snart.

xoxo

Nittiotalet ringde...


...och ba "tja, är det fest eller?"

Första skivan. Var igår. (Eller ja, första skivan jag var på.) Och det var fett. Det betyder även att det snart snart snaaaart är oändlig frihet (och massa ansvar)! Men först, fest. 90-talstema var det alltså, om ni inte fattade det. Jag var grunge, om det ens är en sak man kan vara, men en ganska cool sådan om jag får säga det själv. Nedan följer lite halvtaskiga men superstämningsfulla mobilbilder.
Efteråt var håret grungeigare än någonsin (dvs smutsigt och rufsigt), men sminket var ju knappast på topp... 

Nu är det fredag och jag ska till Gotland för att hälsa på syrran! Vi hörs.

Valborg 2015


2014 vs. 2015

Så var det maj igen, och för en Uppsalabo som mig så betyder det att gårdagen tillbringades (åtminstone delvis) i ekonomikum. Vi började dock med picknick vid ån och forsränning, innan vi flyttade oss till ekonomikumparken. Där tog jag en svartvit bild på Matilda som jag la ut på instagram precis som förra året bland annat. I övrigt hängde vi runt lite, tills vi tröttnade och drog hem till Matilda. Där lagade vi middag och sen kom lite andra folk dit framåt kvällen.

Allt som allt en mysig och ganska lugn Valborg. Man kan ju säga att vädret var bättre i år i alla fall!

xoxo

RSS 2.0