Obvious bicycle

Bilder från spelkvällen jag hade med mina fina friends i söndags!
Jag ♥-ar dem!
 

London day 3

Hej på er igen! Här kommer då bilderna från dag tre i London, söndagen dvs. Vi började dagen med en promenad på Portobello Road i Notting Hill, där vi gick runt och kollade på alla turistfällor och små söta butiker och allt det där. Vi kollade framförallt också på de fina husen, och hur det såg ut i en helt annan del av London. Vi hade ju bara varit i centrum typ. Efter lunchen fick vi bråttom tillbaka till Westminster/Covent Garden, för vi hade bokat en musikal där kl halv tre. Vi hann i tid och musikalen (The Lion King) var fantastisk. Tyvärr fick man ju självklart inte fota under föreställningen, så ni får nöja er med några bilder på själva teatern och den passande ridån (visst kallas det så?). Synd, eftersom det allra bästa med musikalen var de fantastiska kostymerna... Efter pjäsen letade vi efter en restaurang i Covent Garden och slog oss ned på Byron Burgers som det hette, där vi åt en hamburgare med Portobello-svamp istället för hamburgare, omnomnom. Vi upptäckte att klockan bara var ca 18:00 och bestämde oss för at promenera runt lite i området innan vi tog tunnelbanan hem från Trafalgar Square, där vi hamnade til slut.
 
Det var den tredje dagen i London, och nu har jag bara två dagar kvar att visa. Ha det fint, pussar!

London day 2

Och här kommer då äntligen dag två från London! Jag har varit rätt upptagen med att träffa kompisar på sistone, och då vill man ju inte gå ifrån och blogga, så ni kanske förstår mitt lilla uppehåll. Men nu passar jag på, ska snart Träffa Erika igen och förbereda för spelkväll ikväll! Taggad!
 
Iallafall, andra dagen i London ville vi shoppa lite, så vi drog till Knightsbridge och Harrods, där vi inte köpte något pga de dyra prislapparna. (Vi åkte bara dit för att titta ju...) Men vi köpte med oss lite fika ändå! Sedan åkte vi till Covent Garden för att fortsätta vår shoppingtrip i mer betalbara gator, men även här införskaffades (i alla fall för min del) ytterst lite. Fast jag köpte en sak. Men åter till saken, där åt vi Indisk lunch och sedan mot eftermiddagen gick vi till Trafalgar Square och åt våra Harrods-cupcakes (såhääääär goda!) och gick in på National Gallery. Så otroligt fint museum, de har allt! Tyvärr så var dock Van Goghs solrosor utlånade till Amsterdam (oh the irony) så de fick vi inte se... Sen gick vi och åt mat på en pizzeria, det var helt okej. Inte lika fantastiskt som dagen innan, men fancy enough liksom.
 
Och det var andra dagen i London!

London day 1

Nu är jag tillbaka, och här är bilderna från vår första dag i London! Så fort vi kom fram dumpade vi vår väska på stationen och åt lunch, varefter vi begav oss till Westminster och såg Buckingham Palace, Westminster Abbey, Big Ben, och London Eye. Därefter tog vi tunnelbanan till Tate Modern (ett museum) där vi tillbringade resten av eftermiddagen innan vi åkte till hotellet och checkade in. Sen åkte vi tillbaka till stan för att äta middag, som blev en fin Italiensk pasta, nom!
 
Och det var första dagen i London.

I ♥ London

Imorgon åker jag till London! Därför kommer uppdateringen troligtvis vara bristande, eventuellt nåt mobilinlägg då och då. Jag tänkte alltså mest säga hejdå med en bild från igår, då Matilda och Felicia var här. Vi fotade och kollade på Morden i Midsomer, det var mysigt. Så fler bilder därifrån kommer när jag är tillbaka, onsdag som tidigast!
 
P.s. Kameran följer med till London också, så bilder därifrån står att vänta!
 
xoxo

Open your eyes, Look up to the sky and see

Och här har ni de sista bilderna från den andra fotograferingen som uppföljare på gårdagens inlägg. Jag vet inte riktigt vilken fotografering jag tyckte bäst om, båda blev bra på olika sätt liksom... Vad tycker ni?
 
 
 

Who cares in a hundred years from now

Ja, egentligen tycker jag inte om att slänga upp alla bilder i ett och samma inlägg, men annars kommer jag aldrig komma mig för at visa dem. Hoppas ni ändå kan uppskatta dem lite var för sig i denna röra.
 
Det här är alltså de sista (nio) bilderna från denna fotografering, men jag har fortfarande bilder kvar från två andra "photoshoots" att visa er. Jag har haft lite smått ångest över att dessa bilder inte har kommit upp ännu, så nu gör vi såhär. Jag vill ju ändå visa dem liksom. Så. 
 
 
 

Godnatt

Idag har jag varit hos Klara och spelat spel med Jonatan och Felicia (och Klara såklart). Det var såhääääär supermegatrevligt. Ja, ni fattar. Iallafall, med dessa halvkassa iPhonebilder vill jag önska er en god natt.

Kyssar.


München - Bilderna

Som utlovat, här en liten selektiona av bilderna jag tog i München. Okej, det blev rätt många, men låt gå. Hoppas ni tycker det är lite kul trots bristen av människor i bild. Whatever. Njut eller nåt.
 
Första dagen gjorde vi typ inte så mycket, gick runt lite i närheten av hotellet, packade upp och gick ut och åt på kvällen. Bilden ovan är alltså hotellrummet.
 
Andra dagen började "konferensen", som jag typ inte har några bilder ifrån, men efter det drog vi ner på stan och åt mat samt tittade lite i affärer. Dock var det ganska sent så vi hann aldrig shoppa särskilt mycket... Bilden ovan plus de 4 följande bilderna är alltså tagna i stadens centrum.
 
(Louis Vuittons skyltfönster, ♥)
 
(Rådhuset var sååååå coolt!)
 
Andra dagen var det mera konferens, som gick ut på att vi satt i gräset och skrev en "petition" till Jan Björklund (temat var ju utbildning). På kvällen var vi bjudna till Goethe-institutet för middag och mingel typ, och efter det drog vi också ner på stan, men hann återigen inte shoppa.
 
Alltså, Turister. Jag med alltså.
Nästa dag var konferens-fri. Istället började vi dagen med en tour i Museét där vi hade haft konferens, Verkehrsmuseum eller nåt sånt hette det. Iallafall, trafikmuseum. De hade fina bilar.
 
Sedan fortsatte vi med en stadstour, här ser ni den stora ängen där de har oktoberfest varje år.
 
Vi gick in i en fin barock-kyrka.
 
Tyskland är så pittoreskt...
 
De har också majstänger i München.
 
Ja, ni fattar. Vi såg en massa fina byggnader. Sedan åt vi lunch, (jättegod palak paneer) och sedan tog vi tunnelbanan till Olympiapark.
 
Vi skulle få klättra på det här taket. Jag vet inte om ni känner till det, men när München skulle hålla i olympiska spelen 1972 så byggde de en helt ny arena, med ett supercoolt tak på.
 
Så här gick vi, på stålvajrar och plexiglas, fast det var inte alls läskigt eller farligt eller nåt. Men det var fin utsikt.
Efter det tog jag inga fler bilder, vi åt middag i parken, skyndade oss ner på stan för lite last-minute-shopping som jag inte hann med, men det gjorde inte så mycket. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och packade och sov. Dagen därpå åkte vi hem.
 
München är en väldigt fin stad som är värd att besöka, och det var jättekul att får åka dit bara sådär helt gratis. Så ja, om du får chansen, åk dit. Det är värt några varma timmar i ett konferensrum. BTW, konferensen eller vad fan det egentligen bör kallas, var faktsikt ganska interesant. Och det var kul att prata med Holländare.
 
Puss.

Taking a risk

Hej! Just nu är jag på väg till busshållplatsen för att hämta Felicia, hon ska sova hos mig inatt. Igår sov jag hos Roos, därav bristfällig bloggning. Men jag har påbörjat ett inlägg med bilder från München, som lär komma upp imorgon eller senast på lördag. Så länge; gårdagens goda pannkakstårta och riskspel.


Äntligen hemma!

Oj vad bloggningen har blivit sporadisk den senaste tiden. Och jag kan inte ens skylla på bristande internetuppkoppling. Visst, i München hade jag bara internet i hotellet, och till och med det var dåligt, men jag hade kunnat blogga oftare än jag gjorde. Och på Gotland kan jag bara skylla på bloggappen. Jag hade ju 3G, men den vägrade liksom erkänna det... Och sen i Holland. Då hade jag också internet, men jag kom mig inte riktigt för att blogga. Jag hade ju inga bilder att visa... Men det har jag nu!
 
Jag tänkte ordna bilderna lite först bara om det går bra. Jag har inte hunnit vara så mycket hemma ännu. Bara den där dagen mellan Gotland och Holland som jag tillbringade med mina friends, och sen iförrgår och igår då jag sov över hos Felicia. Så länge får ni nöja er med denna passande bild tagen i Groningen. Admit it...
xoxo
 

RSS 2.0