I will let this monument represent a moment of my life

20 dagar kvar, sen åker jag! Det känns så läskigt spännande och fantastiskt på en och samma gång! Lite stressigt, eftersom vi inte riktigt fixat allt än, men... det ordnar sig! Hoppas jag! Vi måste boka nåt ställe i Paris och eventuellt Belgien/Holland, men det är relativt flexibelt i alla fall... Ska börja skriva på en packlista nu typ. Och kanske läsa lite fysik. Jag har slappat alldeles för mycket på den fronten! Så ja, ha det bäst så länge?
 
Monument – Röyksopp, Robyn

I won't take the easy road

Alltså är det sommar nu eller?
 
Jag har fullt upp med tågluffsplanering och det sista plugget samtidigt som jag typ dör av värmeslag. Nej, jag överdriver, men jag ska åka och bada idag, så varmt är det! Bilden ovan är i alla fall från gårdagens "planering" vid ån med tågluffargänget. Vi fick kanske inte så mycket gjort, men det var mysigt! Idag ska jag egentligen planera mitt gymnasiearbete, men det går sådär... Så jag kanske går över på fysikplugg i väntan på att pappa kommer hem. Jag har i alla fall inte haft skola varken igår eller idag, så det är ju chill. Så nu ska jag fortsätta med plugget!
 
xoxo

Blodomloppet 2014


Blodomloppet har varit i år igen! Och här är vi (exklusive jag) trötta och glada efter att ha svettats i fem kilometer. Det gick förvånansvärt lätt, är dock lite besviken på min tid, men ska väl inte klaga? Bara att fortsätta kämpa! Eller nåt.

I övrigt har jag haft kemiprov, vilket var mindre kul. Och imorgon har jag uppsatsskrivning, sen är det bara kursprov i fysik kvar. Sen kommer den absoluta friheten! (Typ.)

xoxo

She's just like the weather

Can't hold her together
 
Tja! Om ni undrar så beror bloggbristen på att den senaste veckan har varit rätt hektisk... Har trots detta pluggat alldeles för lite, men har hunnit med en massa andra saker! Så som fika med mina gamla klassisar, box med Roos, projektarbetesplanering, samt tågluffsplanering. Har även (inom skolarbetet) haft en svenskapresentation (idag, gick okej tror jag?) att förbereda, så har haft rätt fullt upp.
 
Nu har jag i alla fall helg, även om jag borde plugga kemi nu... Men jag måste också ut och springa! Blodomloppet är på tisdag, samma dag som kemiprovet. Och appropå saker som är snart så är det inte långt kvar till sommarlov, och tågluff! Men förutom tågluff betyder det att jag bara har ett år kvar i skolan, vilket skapar lite mild panik. Men ja, nu är ni väl typ uppdaterade, och det här inlägget blev så rörigt så det är bäst att avsluta det nu.
 
xoxo

We mean it but I promise we're not mean

 
Två bilder från igår, Lunch med Familjen och en ny rosa tröja.
 

Äntligen helg alltså! Har skrivit historiaprovet som typ hela kursen hängde på idag, och det gick bra! Win! Eller jag tror det gick bra i alla fall, har ju ingen aning var jag ligger på betygsskalan i övrigt, jävla skitlärare. Nu ska jag chilla, och i helgen blir det fokus på svenskan och eventuellt lite kemi eller fysik. Visst har jag ett roligt och intressant liv?
 
xoxo

Det här ingen mardröm, det här är ingen fas

Alltså kan typ inte få nog av kläder, dessa färger och MONKI! De gör ju så sjukt snygga grejer alltså... Visserligen är inte alla sakerna därifrån nu, men alla kläderna. (Skorna är från H&M respektive Nelly.) Provade typ dessa saker i butiken i Stockholm, hoppas de finns i Uppsala också! 
 
Annars då? Jag har rätt mycket i skolan nu, fem prov den här veckan bara (skojar inte!), har bara två kvar dock. Fast det på fredag är superviktigt. Kommande veckor minskar inte heller riktigt på skolfronten, med kursprov, uppsatsskrivningar och redovisningar. Tur att vi inte har mattenationella i alla fall, utan bara nån mesvariant. Men nu ska jag inte tråka ut er med skolsnack, ni har säkert lika fullt upp. Nu ska jag sova istället!
 
Kram!

But I will hold as long as you like

Just promise we will be alright.

Idag var jag i Stockholm med mina föräldrar! Vi skulle förnya mitt och mammas pass, men vi passade också på att dricka afternoon tea och shoppa loss lite. Det är ju inte varje dag man är i huvudstaden. Jag köpte i alla fall Babel (alltså skivan) samt en bikini från Monki, liksom en klänning och ett par leggings, fast de var en present från mor i och för sig. Men alltså Monki-affärerna i Stockholm, de är typ himlen! Speciellt den gigantiska på regeringsgatan, skulle vilja bo där. Vi var också på Brandy Melville, vilket är typ helt fantastiskt det med, ville ha en hel del därifrån med kan jag säga, men behärskade mig. Vi är ju trots allt i början av månaden fortfarande. I alla fall, här är lite närmre bilder på kläderna.

Valborg


Champagnefrukost hos Irja/#Selfie/Tatueringar
Picknick i Ekonomikum/Morgon-selfie dagen efter/Frukost

Min valborg i iPhonebilder! Det enda som saknas egenligen är bilder från kvällen, som tillbringades hos Julia. Sammanfattningsvis så började vi dagen med champagnefrukost hos Irja, drog ner på stan och kollade på forsränningen, åt lunch och tatuerade oss, hade picknick i Ekonomikumparken, drog hem till Julia på parteeey, och sov sedan hos Matilda. Imorse åt vi sedan frukost samt kollade på film, och nu är jag hemma igen och har duschat, och lyssnar nu på Kent's nya skiva.
 
La Belle Epoque – Kent

RSS 2.0