Gossip Girl-brunch

 
Idag hade jag brunch för mina bästa kompisar! Vi blev inte så många men vi hade mysigt ändå och åt för två (åtminstone!) allihopa så det gjorde ingenting.
 
Det serverades nybakta muffins och färskt bröd, samt blåbärs-och banan pannkakor, ris á la malta och goda tillbehör såsom ost, avocado, grapefruit och apelsin- och äpplejuice.
 
Jag som hade gjort mitt bästa för att dukningen skulle gå i sandtoner och blått med en touch av rött för julstämningen, hade inte räknat med att maten skulle vara så färgglad. Gul apelsin och rosa grapefruit och grön avocado? Pastellbrunch typ ju.
 
Såhör såg det ut vid varje plats ungefär.
 
Och här är brunch-gänget!
Vi avlutade med en ofantligt artsy selfie.
 
Det var i alla fall jävligt gott och riktigt roligt att förbereda (förutom på slutet när jag skulle steka pannkakorna och de bara gick söner och jag hade bråttom...), så jag kanske får göra om detta? Vad säger ni gurls, en ny tradition?
 
xoxo

Mockingjay pt. 1

Ikväll ska jag äntligen se den här! Med Erika såklart, vi har ju sett alla de andra tillsammans. Är väldigt taggad faktiskt, men antar att man inte borde ha för höga förväntningar? Det blir ju alltid dåligt då. Men, om musiken är något att gå på så kan det ju typ inte bli dåligt? Okej, har typ bara lyssnat på Yellow Flicker Beat, men den är så förbannat jävla bra! Så ja, lyssna på den. Videon är också bra om ni undrade. Men ja, jag är taggad!
 
Yellow Flicker Beat - From "The Hunger Games: Mockingjay Part 1" Soundtrack – Lorde

Shopping botar ångest (i alla fall nedstämdhet)


Det kanske var en lite problematisk rubrik, men JAG blir i alla fall glad av att se alla snygga grejer man kan köpa på Monki. Vill ha ungefär allt på bilden, men mest prioriterat är i alla fall kjolen, tröjan och skorna.

Varför jag är nedstämd tänker jag inte gå in på här, men Monki gör mig i alla fall glad! Nu måste jag bara se till att få lite pengar också... Sen att jag blivit bjuden på intervju i Cambridge är ju också kul. Matteprovet i måndags gick också ok, och engelskapresentationen i fredags också! Dessutom har jag glömt att berätta att Felicia och Matilda var här i torsdags och åt pannkakor innan vi drog till williams bara så där. Det var trevligt! 

Men nu ska jag äta middag med pappa, så vi höres vid senare tillfälle. 

Sex år!


Tänk att bloggen har klarat sig ännu ett år! Det är nu sex år sen jag bloggade för första gången. Och ja, jag sa att jag hade en massa skolarbete, men jag ville inte missa att blogga på bloggens sexårsjubileum, så det här är tidsinställt. Men nu ska jag se till att fira med lite matteplugg. 

Hej så länge!

This is (was) Halloween


Felicia och jag som Sally och Jack Skellington i fredags.

Jag har inte bloggat mycket alls under höstlovet. Illa. Jag har istället chillat, firat min syster, gått på halloweenfest, bakat, städat och pluggat alldeles för lite. Den här veckan är nämligen smockfull med skolarbete, och jag hade hela lovet på mig att plugga. Men saker kom i vägen och jag var lat, som vanligt. Så nu är jag superstressad! Men nu vet ni i alla fall varför jag inte kommer blogga så mycket den här veckan. Fysikprov, engelskapresentstion, kemiolympiad samt matteprov. Vi hörs efter måndag. (Eller tidigare om jag fuskar.)

xoxoRSS 2.0