Tågluff 2015


Äntligen! Allt löste sig med biljetten och nu sitter jag på bussen, på väg ut i Europa med risk för att låta cheesy. Men så är det! Jag ska tågluffa återigen, denna gång med Matilda och Felicia! Vår rutt ser ni på bilden ovan! Idag tar vi färjan till Gdansk, och sedan börjar "äventyret" på riktigt. Jag kommer obvi inte blogga så mycket, men vi har startat en reseblogg som ni gärna får kika in på som vi ska försöka uppdatera med jämna mellanrum. Den heter http://tagluffterrific.blogg.se. I övrigt kan ni såklart hålla koll på min instagram, @marjoleinvanderspoel, och även kolla in vår hashtag, #tågluffterrific, som vi kommer använda alla tre. Så. Sociala medier är ju så resanpassade nu för tiden! Och förresten, om ni känner nån av oss bra kanske ni till och med får ett vykort, men lovar inget! 

Det kanske kommer upp nåt inlägg ändå här under tiden, men annars får det väl bli en bomb sen liksom. 

xoxo

För jag har tagit studenten!

Visserligen förra veckan, men ändå! Yey! Jag har sedan dess haft fullt upp med jobb och tågluffsplanering (som ändå lyckades gå fel, mer om det senare), så jag har inte hunnit blogga än. Men nu! Nu kan här komma en riktig bildbomb! Jag har både mobilbilder och bilder som pappa har tagit, men de kommer i kronologisk ordning hade jag täkt, så det blir en salig blandning av olika bildkvaliteter!
På morgonen hade vi champagnefrukost i vasaparken!
Lite folk från klassen!
Tjejerna! Utom jag och Rohnia då. (Rohnia är alltid sen, jag tog bilden.)
Här var Rohnia med i alla fall! Här är vi vid mösssigneringen, innan ceremonin!
 
Jag hittade familjen i "publiken" eller familjehavet eller vad det ska kallas, de som står utanför och väntar på oss när vi springer ut.
 
Jag hittade dem! Här med finaste systrar efter en fin ceremoni där jag fick två stipendier, ett pengastipendie och ett bokstipendie eftersom jag var så bra på tyska(?).
 
Och med Linde och Axel.
 
Sedan var det dags för flak!
 
It ain't hybris when its true!
 
Man kan väl säga att vi hade ett tema på vårat flak, vi hade nämligen en sida med texten "survival of the fittest" samt alla namn, och de som slutat överkryssade.
 
Och på den tredje sidan, "en behöver inte vara bra, en behöver bara vara bäst" som vår kära mentor Erik sagt en gång. De flesta i vår klass tror nämligen att de är bäst, men istället för att vara låtsasödmjuka så accepterar vi det, för det är ju inte hybris om det är sant!
 
Gurlz på flaket! Så fina.
 
Flak-bilderna måste ju vara de bästa. Sparar nog de mer pinsamma bilderna dock...
Sen var det mottagning! Det blev visst inte så mycket bilder därifrån, men desto mer presenter. Mer om det senare!
 
På kvällen var det fest! Jag bytte om till mina vita hängselbyxoroch drog mig till svandammshallarna. När vi kom in var klockan närmare ett än elva då jag åkte hemifrån, men vi dansade i alla fall och hade det trevligt, trots att jag var dödstrött.
 
Sen promenarade jag och min två bästa hem till Matilda medan det började ljusna. Det ör verkligen sommar nu.
De passade på att posera framför en rosa vägg. De ser så pigga ut för att ha varit uppe sedan 6 typ? Fast... Matilda har ju tagit av sig skorna visserligen.'
 
Och det var även den sista bilden jag hade att visa! Ha det så fint nu, jag ska skriva på min packlista här borta. Jag åker troligtvis på torsdag!
 
xoxo

Kampen 2015

 
Kampen 2015. Sista kampen i min skoltid. Det började jobbigt. Vi förlorade volleybollen och fotbollen. Men vi höll humöret uppe!
Vi tog igen det med friidrotten. My var bäst som vanligt och vann både 400 och 1000 m.
Kattes herrar vann nästan 400 m. Såhär tight var det.
1000 m tog dock katte hem. Det här är nog en av de bilder jag tycker bäst om från idag.
 
Hoppa höjd var skrapans herrar bra på. Men kattes damer tog hem 1:a, 2:a och 3:e plats!
 
Det hoppades längd också, men jag kommer inte ihåg vem som vann.
Playground var också med såklart.
Avslutningsvis så vann vi stafetten.
Och Kampen 2015!

RSS 2.0