Shopping

Jag har tillbringat en timme av eftermiddagen på stan Och det resulterade i en hemlighet till syster, stämplar och en tunika från Blå. Och ja, Blå är en affär. Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu, så det här får räcka. Ha det bra!
P.s. Imorgon börjar skolan igen.... POOP!

Friends

Matilda, du är bäst!
Hihi, vi har alltid lika kul tillsammans. (om någon tror att vi är seriösa är den personen dum i huvudet, och vet inte vad ett skämt är...)
Hemma hos en annan kompis förra sommaren, Sötnos Matilda!

Amanda Jenssen

Hon var grym! Coola kläder, härlig röst fantastiska låtar, allt var perfekt!
Bilder snodda från Matilda, eller ja, hon skickade dem.
Ha det så bra!

Hair

Någon som har sett filmen hair? Äsch, det var ändå inte det jag tänkte skriva om. Igår gick jag till frisören och klippte mig, och kort blev det. jag laddar upp en bild här, men på bilden är mitt hår blött och så är det svart-vitt. Så för att se det på riktigt måste ni se det på riktigt. Logiskt. 
Sådär... This is the new me!

To-do list

  • Blogga. (Check!)
  • Klippa mig.
  • Mata min lilla kanin (i kväll).
  • Blogga på vår scrapblogg som för övrigt har en ny design!
  • Kanske se ett grey's avsnitt.
  • Scrappa.
  • Lata mig (Check!)
I kväll eller i morgon kanske ni får se hur det har gått.

Singstore

Igår kväll fick vi igång singstore, och köpte låtar för 150kr. Det var pappa som betalade för alla utom två, så jag och Arnebanarne betalar en varsin. Vi köpte bland annat No Party med Marit Bergman, Books from Boxes med Maxïmo Park m.fl.
Just nu är jag hemma hos Fanny, vi har väldigt kul. Så jag ska sluta skriva det här lilla inlägget nu!

Yesterday

Igår på ridningen (wtf?! Datorn kan inte stava till det!) var det jättekul, för det gick bra. Jag red magic. Han var duktig och uppförde sig så fort man fick ett spö. Och Felicia var där, och hon är bäst. Efter ridningen var jag hemma och slappade lite, kollade på grejs, spelade pajama sam, läste ut 1 1/2 bok och tog det lugnt. Nu ska jag nog gå och fika, och nu är ni uppdaterade på min dag.

Kungsberget

Som ni kanske vet var jag på kungsberget i förrgår. Vi hade friluftsdag och jag och några andra sötnosar valde att åka slalom i kungsberget. Vädret var förjävligt, så jag körde in i en kille, men annars var det perfekt. Detta tack vare alla snälla personer som var med.
Såhär var det där.

Glittrande banan

Nyss så åt jag en banan, och den glittrade! Det berodde på ljuset, antar jag. Men ändå, det var coolt. Hörrni, jag måste hitta på något kul att göra på sportlovet! Jag har ju tid att scrappa, träffa kompisar och titta på grey's i massor! Det kommer nog bli ett perfekt lov, för på lördag är det ju Amanda Jenssen också! Ha ett bra lov ni också.

Paper and pen

Louise Runsten (Paper and pen) har en tävling där man kan vinna ett porträtt av sig själv, och hon är ju otroligt duktig så det är klart man vill vinna det. Man kan även köpa tygkassar med hennes teckningar på, på hennes hemsida paperandpen.se.
Detta är en bild hon har ritat. Hon är så duktig!

Stockholm-scrapträff

Jag är med och tävlar om 2 st inträdesbiljetter till Stockholm City Scrap den 27-28:e mars.
Var med du också! Klicka här.

Yes!

Jag tror jag fixat min blogg! Ni som följer den med bloglovin', är det så? Det enda man behövde göra var att trycka på återställ kodmall. Jag är lite klantig ibland. Och jag är ännu klantigare, jag har glömt hur man lägger in en bild som bakgrund. Ska försöka tänka på det, (och se om jag kommer ihåg) och om det är nån som har nåt tips, kommentera! Bland annat om det där med sidebaren, skulle bli glad för hjälp.

Hej!

Någon frågade om mitt rum var snyggt, och svaret är ja. Fast det är väldigt färgglatt. Men annars är det fint. Färger är ju fint. Men det är mysigt, både soffa och säng, det ser ut som värsta mys/slapp/sov-rummet. Jag ska foto, påminn mig om jag glömmer visa. Men jag ska faktiskt visa andra saker i vår scrapblogg nu, så jag ska dra!

Amanda Jenssen

Jag ska alltså på Amanda Jenssen-konsert den 27, det är en extra-konsert, för biljetterna blev slutsålda innan vi hunnit bestämma oss, men då dök det alltså upp en extra-konsert! Det är i Katalin, och börjar kl. 21.00, det finns biljetter kvar för intresserade. Matilda ska också dit, men jag ska gå med pappa och syster.
Snygga Amanda Jenssen, bilder från en shoot för café för länge sedan.

Mitt rum

Nu har jag varit duktig, och gjort läxorna. Men millan hade gett oss fel översättning på glosorna, som vanligt. Hon hade skrivit att faintly betydde svimfärdig,man på tyda.se stod det minnsann nåt annat. nämligen svagt, matt, vagt, blekt m.m. Men inte svimfärdig! Jag tänkte vara mer duktig och baka lite och plocka på mitt rum innan jag bloggade, men det blev inte av. Jag har nämligen äntligen bytt rum, har nu Roos gamla rum. Väggarna är ljusblå och skåpet grönt, sängen är min gamla och jag har dubbelgarderob, skrivbordet står underfönsteret, men det är fullt med grejer, så det var det jag tänkte fixa. Nåt som blir av, det är iallafall kungsberget och Amanda Jenssen! Och för att upprepa både mig och Fanny, "Det ska bli vidrigt kul!" Ska leta efter en bild på denna person nu, så i får ha det bra!

Bloggkoll

Om ni följer min blogg via bloggkoll/bloglovin', tryck på hem så kommer ni till startsidan och ser hur bloggen ser ut igentligen. Det är något fel på kodmallen tror jag.

Godmorgon!

Nu är jag hos Roos, men hon sover fortfarande, så jag bloggar lite så länge. Marsvinen är också vakna. De är så söta! Har inte så mycket att säga, igår kollade vi på lord of the rings del 1, det var mysigt. Nu ska jag sluta, hejdå!

Semla eller pannkaka?

Idag ska jag sova över hos min syster Roos, det ska bli mysigt. :) Jag ska hälsa på hennes marsvin, flapjacks och pancakes, de är så söta! Men först ska jag baka semlor, tror jag ska göra det nu. Och hörni, visst var de här färgerna finare än de som jag hade innan? De var ju bara där så länge, orkade inte ändra.

Byta?

Ska jag kanske byta design igen? Om sidan på denna funkar ju inte, och en känns lite opersonlig... Ska testa att göra en egen. Vi får se hur det blir...

Hej!

Det var länge sen! Jag har typ inte skrivit något vettigt på jättelänge, men nu ska jag försöka. Eller nej, jag spelar lite farmville istället. Ha det bra!

Strange little town

Vad tycker ni om min nya design? Hittade den på blogghjälp, där jag egentligen letade efter tips om hur man lägger in något i sidebaren. Men sen fann jag denna istället, så jag får skriva ett inlägg om min senast funna bloggcandy. Den är på reprint, man kan vinna stämplar. Jättefina! titta bara här:
Klicka här för att komma till tävlingen.

Sidebar-candy

Jag är fotfarande omedveten om hur man lägger in saker i sin sidebar, så jag får skriva ett litet inlägg som vanligt. Hobbyhärvan har då en liten trevlig bloggcandy, där man kan vinna sakerna på bilden nedan. För att vara med går du in här.

Lillblomman-candy

Lillblomman har en jätteläcker candy på sin blogg just nu, som ni hittar här.
Detta är vad hon lottar ut:
Förresten, vad säger ni om en ny design?
Ska leta efter en fin bakgrund.

En till förresten

Eller jo, jag har mer att blogga om. Ni vill väl också vara med i en XL bloggcandy med över 45 priser? Den hittar ni här.

Eld

Nu har kemi-perioden börjat så vi ska ha kemi som morgonperiod i tre veckor framöver. Sen har vi sportlov! Men innan det är det friluftsdag och vi ska till kungsberget. YEY! Ska bli kul att åka skidor igen. Var ju så länge sen. Jag har faktiskt inte så mycket att säga, jag ska leta papper och dekorationer till att göra en cupcake nu, toodels!

RSS 2.0