I wanna run but I cannot do it

Idag var Matilda här, och ovan ser ni resultatet av en av dagens två olika fotograferingar. Tyckte det blev rätt coolt om jag får säga det själv. Fler bilder lär komma upp imorgon, eller kanske efter valborg om ni har otur. Men nu har jag i alla fall något att visa! Ha en fin kväll/natt nu.
 
xoxo

Simian Ghost – Wolf Girl

I ♥ Arctic

Här är då alltså bilden från förra lördagen, bättre sent än aldrig right? Nu är jag taggad på valborg och långhelg, bara jag lyckas hålla mig frisk...
 
xoxo

I'd do the same as you

Nu är det vår på allvar! Älskar det. Ska fota lite krokusar och blåsippor också så småningom, men så länge får ni nöja er med en snödroppe, en ekorre och lite tulpaner och påskris (som mamma plockade undan idag).
 
Hoppas ni haft en bra helg, det har jag! Kram.
 

Nobody said it was easy


No one ever said it would be this hard.
 
Questions of science, science and progress, do not speak as loud as my heart.
 

I Love Arctic Global day of action

Hej! Idag har jag varit på planeringsmöte inför "mitt" event på lördag, som heter som rubriken lyder. Ni är alla mycket välkomna! (Läs: Kom, annars...!)
Den poster vars mål är att pryda staden. Frågor? Fråga på! Eller kolla facebook.
 
xoxo

Are you off somewhere reciting incantations?

Nu har jag inte bloggat på alldeles för länge... Den här veckan har varit ganska full av plugg nämligen, jag hade prov i måndags, onsdags och fredags, och även en inlämmningsuppgift på fredagen. Skönt att ha det gjort, dock har jag prov i tyska på måndag och på tisdag är det nationella... Eller vad det nu är. (Skolverkets moderna-språk-prov typ.) Jag har även en stor uppgift som ska in på fredag som jag inte har skrivit mycket på alls, så jag har iallafall något att göra idag!
 
I övrigt så kan min bloggtorka bero på att jag inte har några bilder att visa er, och då är det inte lika kul att blogga ju... Så jag tänkte lägga upp lite gamla bilder som inspiration för nästa kommande fotografering när nu det blir. Förhoppningsvis snart.

Fler bilder

Här är resten av bilderna från i måndags. Jag ska alldeles strax åka till Alva, det blir npg trevligt. Mindre trevligt är att lovet snart är slut. Njut av de sista dagarna!
 
xoxo

No regrets, just love

Här är bilderna från i måndags. Det blev idag de kom upp, inte igår som jag lovade, men men... Igår var jag nämligen på bio med Irja (vi såg The Host, den var bra) och jag kom inte att tänka på det tidigare helt enkelt...
 
Idag har jag bakat macarons, men de ser ut som skit, så jag visar inga bilder. Puss.
 

Snoopy wishes Happy April

Jag har precis varit ute på promenad med Yrsa, världens sötaste hund som ni kanske minns? Hon är iallafall här detta lov. Jag passade även på att ta med kameran, så jag tog lite bilder på solnedgången. Men dem får ni se imorgon.
 
I övrigt har dagen gått åt till att städa mitt rum typ... Kul kul.

RSS 2.0