2013 i bilder

Januari:
Februari:
Mars:
April:
Maj:
Juni:
Juli:

Augusti:
September:
Oktober:
November:
December:

Bäst av 2013

Jaha, här kommer år 2013. Kommer nog en resumé i bilder också, men detta har varit mina favoriter för i år!
 
Årets band: Florence + The Machine och Vampire Weekend (varför varför varför ställde de in???)
Årets artist: Jag kan skippa den här eftersom jag sa två på den förra...
Årets konsert: The Royal Concept antagligen. Inte varit på nån annan. Dumma Vampire Weekend.
Årets film: Alltså Les Mis. Så amazing. Men sedan så finns ju Catching Fire. Och den är ju fantastisk. Så de två. Tror jag.
Årets tv-serie: Glee! (Och PLL, Gossip Girl, Girls, samt kanske Doctor Who?)
Årets favoritsyssla: Äta? Vad är det här för kategori? Shopping och träffa vänner kanske?
Årets häst: Andy har varit rätt trevlig att rida på sistone...
Årets hopp: Ingen jävla aning. Häromsistens hoppade jag barbacka, det var läskigt. Men inte särskilt högt.
Årets do: Heh. Fynda på rea?
Årets don't: Vara blyg?
Årets fika: Det blev mycket fika med Schweizarna. Det var trevligt. Annars om det gäller "bakelse" så borde jag väl säga Macarons, som jag bakade för första gången i år.
Årets maträtt: Jag lagade mat åt Felicia förut, och det blev gott, men jag måste nog jobba lite på den rätten ändå... Det var nån sags pastarätt med pocherat ägg i alla fall.
Årets efterrätt: Eh... Pannkakor med nutella och banan kanske?
Årets resa: Hm, jag har ju rätt många att välja på, men London var väldigt trevligt.
Årets doft: Doften av färska lussebullar! Hehe...
Årets klädesplagg: Kan jag bara få säga allt svartvittrandigt? Äger åtminstone fyra överdelar i det mönstret. Snyggt!
Årets accesoar: Mina nya glasögon! Väldigt nöjd faktiskt.
Årets köp: Kanske mina fejkdocs? De har varit väldigt användbara hela vintern. (Den här vintern är ju ett skämt...)
Årets vill ha: En rosa yllekappa... Hittade ingen...
Årets layout: Men alltså, har gjort typ en i år? Tror inte jag har nån bild, men den enda jag kommer på blev i alla fall rätt bra... Det var med den här bilden:
Årets foto: Oj. Den här är alltid svår. Men jag gillar den här bilden som jag tog på Gotland, den är även årets nyårskort!
Det var mina favoriter år 2013. Hoppas jag får många nya i 2014, och detsamma gäller självklart er!
 
xoxo
 

God Fortsättning

Jag som trodde att jag skulle bli bättre på att blogga under jullovet, oj så fel jag hade... Min jul har i alla fall varit trevlig med hela familjen hemma och mycket sällskapsspel. Klapparna var inte heller helt fel, men det kan vi ta nån annan gång kanske. 

Idag ska jag nämligen träffa Matilda och Felicia och byta julklappar! Vi ska även titta lite på mellandagsrean för att sedan åka hem till Felicia och sova där. Så det blir nog trevligt! Så länge önskar jag som rubriken lyder god fortsättning med en bild på deras klappar under granen.
xoxo


Desolation of Smaug

Har precis sett andra hobbitfilmen på bio med Erika, Julia och Stella. Åh, den var superspännande och så snyggt gjord! Men ärligt talat så tror jag den hade varit bättre utan 3D... Och det var ganska tydligt att majoriteten var datagjort, vilket var synd, men draken, wow! Jag ska inte spoila, men se den.

I alla fall, det var typ bästa julklappen från finaste Erika, och supermysigt att träffa både henne och Julia igen, och även Stella som är kompis till Erika om någon undrade. Men ja, se den. Och God Jul. 
Och alltså vad är grejen med att visa av dvärgarna är snygga? Ska inte de va fula hela bunten? Men ja, inte mig emot liksom...


4:e advent

Idag är det fjärde advent, och den här bilden är från 3:e advent. Men vi har ändå inte tänt adventsljusstaken på hela dagen, så det här är de mest uppdaterade bilderna som kan finnas ändå. Istället har jag klätt granen, och igår har jag gjort julgodis. Vi har ju en tradition att vi alltid gör julgodis med grannarna, men i år blev det typ bara barnen. Men det var trevligt ändå, och lite blev gjort i alla fall.
 
Ikväll kommer Tuija med familj hit på middag, så det blir nog trevligt. Men jag ska väl bege mig, de kommer om cirka fem minuter. Ha ett bra jullov, vi hörs nog snart igen, med bland annat kanske bilder på julgranen?
 
xoxo

Jullov

Det här är jag på väg till bussen efter skolavslutingen, lycklig över att det nu är....JULLOV! Yey! Och jag är precis färdig med sista skoluppgiften, ska bara skicka in den också. Så nu är jag ledig på riktigt för första gången på länge. Så sjukligt skönt. Det här jullovet ska jag: träffa kompiar, shoppa, och bara chilla. Och party hard of course. Obvi, det är ju obli. Men jag ser fram emot det i alla fall.
 
xoxo
 

Macarons till jul

Jag har bakat macarons som jag ska ha med mig imorgon på julavslutningen. Oh my god. Det ör julavslutning imorgon! Som ni förstår har jag haft en del prov på sista tiden, därav ingen bloggning. Men nu är det lov! Snart! Yey!
 
Ja, snart är det jul och oh my god den här sången.
 
xoxo

Före och efter!


Alltså, jag vet inte. Det blev väl helt okej i guess? Borde jag byta tillbaka? Den gamla är ju så sommrig, men samtidigt fin. Vet inte om jag orkar fixa nån bättre, får ha så här ett tag och se om jag står ut.
 
xoxo
 

Dan före...


Hej! Imorgon är det dags igen, då är det pakjesavond! Alltså Sinterklaas. I expect you to know by now. Men för er som inte vet (Louise?) så är det en holländsk fest där alla ger presenter till varandra typ. Det är inte samma sak som jul, men jämförbart, och definitivt en "bigger deal" än julen är i Holland. Även om man firar det också. Så därför kan man säga att jag är som Hannah Montana, jag får the best of both worlds! (Har aldrig sett filmen, så ursäkta om jag använder referensen fel.)

Bilden ovan är förresten från förra årets tillställning, om ni undrar om relevansen i bildvalet. Och den är rolig för att Erika är så intresserad av min present, iom att det var hon som gjorde den. Dessutom så tyckte jag att den var mysig. Så. Tillräcklig motivering tycker jag. Och det var allt för mig så länge. Ha det bra hörrni, och nu håller vi tummarna för snö snart!

RSS 2.0