There comes a time to take a stand

Hej! Visst var det länge sedan! Jag tänkte berätta vad jag har haft för mig som gjort att jag obloggat så mycket.
  • Jag har haft sportlov. Jag var i fjällen och åkte skidor, hade begränsad internetåtkomst.
  • Jag har gått i skolan.
  • Jag har haft fullt upp med att filma en film till ett engelskaprojekt efter skolan.
  • Jag har lyssnat på Within Temptations nya album. (Lite.)
  • Jag har kollat på Supernatural. (Ja det är roligare än ni. Känn er dissade.)
Typ det? I alla fall, tänkte lägga upp några bilder från sportlovet kanske inom kort. Det jag har för mig nu är alltså att redigera filmen som jag filmat de senaste dagarna, det blir nog kul. *Host* Nej, men mycket jobb. Här är en (o)passande vintrig bild från då det fortfarande fanns snö här.
 
Paradise (What About Us?) - by Within Temptation

The cold never bothered me anyway


Jag har nyss sett Frozen med Matilda. Åh, vad kul det var att se Disney göra lite framsteg på jämställdhetsfronten, och ta sig lite längre bort från hela grejen med "damsel in distress". Detta blandat med fantastiska sånger och vackra snöflingor, kan det bli bättre? (Ja, såklart, tjejerna är fortfarande oändligt smala... Och snögubbens sång hade vi kunnat klara oss utan.) Men i alla fall, se den om ni gillar Disney! xoxo

How much can a heart take?


Senaste på instagram.
 
På torsdag ska jag se Frozen med Matilda! Äntligen! Och på söndag åker jag till fjällen, yey! Egentligen borde jag göra färdigt mitt svenskatal nu, men det är för kort och jag vet inte alls vad jag ska säga mer och det är jättejobbigt för det måste vara färdigt imorgon... Så jag bloggar lite istället! Tänkte upplysa om att Within Temptation har släppt ett nytt album, har inte hunnit lyssna på det än, men det lär vara rätt awesome. Hoppas jag. Det måste jag köpa snart i alla fall. I övrigt, inte mycket. Så, nu ska jag återgå till svenskan.
 
xoxo
 
I'm so scared

Shopping, fika och en allmän uppdatering


Idag har jag varit på stan med Matilda och fikat. Det är ju svårt att undvika att köpa nåt, så jag fick med mig en klänning från Monkis rea och ett par "boyfriendjeans" från H&M. (Jag behöver faktiskt jeans!) Och så köpte jag en present åt Felicia som fyllde arton för typ en månad sen, men ja. (Nu blir du nyfiken va?)

I övrigt, matteprovet igår gick bra, tror jag i alla fall. I lördags var det Sherlock på TV och alla som kollade vet hur fantastiskt bra det är. Sen då. I helgen har jag planerat Sagan om Ringen-maraton med trevliga människor från exklassen hos Matilda, så det blir kul! 

Nu känns det som att ni är någorlunda uppdaterade på mitt liv igen, så det var det för denna gång.

xoxo

I cut my teeth on wedding rings

Nu är det helg, och det betyder matteplugg. Men just denna helg, mer specifikt denna kväll så betyder det också Sherlock! Äntligen. Alltså åh. Den nya säsongen fick en fyra i DN, så man kan ju säga att jag har höga förväntningar. Men ja. Jag ska inte skriva för mycket. Det här inlägget handlar trots allt om bilderna.
 
xoxo

RSS 2.0