Instagram u.s.w.

Hej. Här är lite iPhonebilder från den senaste tiden. Det har hunnit komma snö och jag har gjort färdigt mitt iPhoneskal sen sist jag bloggade. Dessutom har skolan börjat julpynta.

Den här tiden ägnas till pyssel med min surprise och min engelskaredovisning samt pluggande till mattenationella.

Imorgon ska jag till Hågaby på klassreunion. Yippi!

P.s. En outfitbild hängde på, så ni vet hur jag ser ut om dagarna.


Polkagrisar, kola, och andra vardagliga ting

Bilder från igår. Alltså är de inte vardagliga, eftersom de är tagna på helgen. Men whatever. Vi kokade polkagriskola.

Stay

Hurts – Stay

See headlights flash in a strangers eyes

 
Jag har pysslat lite idag, en till strut blev det...
 
Har på mig mammas mysiga tröja, och mina röda manchesterbyxor. Lagom höstmysigt.
 
Jag har läst om cirkeln, håller på med eld nu.
 
Inspiration från tumblr. klicka här
Jag hittade tre par örhängen som jag har gjort själv, som faktiskt är ganska fina.
 
Såhär har min eftermiddag sett ut, på et ungefär. Nu är det helg, och jag kan lägga den här veckan bakom mig. Provet igår gick superdåligt. Mormor och moster är här på besök, det är trevligt, men de shoppar utan mig hela tiden.
 
Ha det bra. Puss.
 
 

Nu börjar det nalkas

Ja inte julen då, utan Sinterklaas! Den holländska högtiden som firas den 5:e december om någon glömt. Tog en liten knasig bild på våra skor som vi enligt tradition ställt fram vid brasan för att få godis i.
 
Helgen är slut men jag har skrivit färdigt min artikel. Nu ska jag snart sova och jag hoppas ni har det bra. Puss!

My cup of tea


Bilder från igår, innan jag fick Irja på besök. Idag har jag träffat massa folk, Erika, Matilda, Tuija, Irja och Alva m.fl. Vi gick och fikade för att fira Erikas födelsedag, hon fyllde sexton idag! Det var supermysigt och trevligt, bra start på helgen!
 
xoxo
 
P.s. Jag gillar te.

Tisdag den trettonde

Idag har varit en rätt vanlig dag, det blir allt kallare men högarna med skolarbete känns för en gångs skull inte oöverkomliga. Jag har även passat på att baka, och till sist ville jag visa mitt nya halsband matchat med en rätt ny t-shirt som jag inte visat vad jag vet. Sov gott!


The Good Life

Mina kap från gårdagens scrapmässa, mest papper som vanligt. Man kan ju göra så mycket med papper! Och alla småsaker är så dyra. Köpte dock även ett alfabet som jag insåg nu att det inte är med på bild, men det är vanligt vitt och mycket användbart. Tre stycken små snöflingor köpte jag också, ska se om de går att använda dock. Lite besviken på mängden julsaker var jag nog, men några fina julpapper hittade jag ändå.
 
Scrapmässan i år var mycket trevlig, och det var inte kallt ute så det var mysigt att gå till och från bussen till och med. Dessutom fick jag sällskap av Klara, vilket var extra trevligt. Ridningen på morgonen hade också gått bra, så allt som allt var det en mycket lyckad lördag.
 
xoxo
 

It's been a long time since i've seen you smile

Idag har varit en trevlig dag hittills, har varit på stan med Matilda för att köpa present till en viss tjej som fyller år snart, och vi passade på att fika och shoppa lite själva också såklart. Jag hittade ett supersnyggt halsband (i såndär kragemodell som jag velat ha ett tag) för endast femtio spänn på ur&penn, hade kostat 149. (Man fick två halsband för hundra, jag och Tillan köpte ett var.) Dessutom införskaffade jag mig två par coola örhängen för endast 15 kr paret på Gina Tricot, värt!
 
 
Och här är de på:
Jag ser lite mongo ut på de två senare bilderna, men det får ni ta. Vad tyckte ni om det svartvita? Smyckena var silvriga så jag tänkte att det inte spelade nån roll och kunde vara lite coolt...
 
xoxo

Det känns som igår

 
Och det var det ju nästan. Jag och Matilda i torsdags, nästan en vecka sedan. Vi matchade.
 
Har äntligen sytt färdigt mammas jacka, blev färdig i söndags.
Har gjort årets första julkort och lämnat in det på panduro i fredags, det är mitt bidrag till deras julkortstävling. Och appropå scrapbooking är det mässa på lördag, klart som fan att man ska gå!
 
Det känns som att lovet nyss var inom räckhåll, och nu är det borta. Har haft prov idag, gick inte så bra. Men vad är det, sex-sju veckor kvar till jul? Chill.
 
xoxo
 
 
 

Sista lovdagen

Nu är lovet slut. Det är sorgligt. Har hunnit med en del ändå, vara med kompisar, sy en hel del, shoppa, fira syrran, plugga, baka och kolla mycket på film. Idag har jag även julpysslat med Erika, hon och Madde sov över här igår, och när Madde åkte var Erika kvar ett tag. Här är resultatet, plus mina nya skor som jag prtadae om härom dagen.
There you go! Nu ska vi se om Morden i Midsomer-avsnittet är nytt eller gammalt.
 
Hejdå pusspuss.

Julpyssel på gång

Här pysslas det för fullt! Är vi tidigt ute? Nä, det menar du inte!


Are the trees still green in November?

Fin bild från internet. Längtar till snön. Håller fortfarande på med min jävla uppsats, kommer nog knappt få C på den alltså. Känns som jag lika gärna kan ge upp på skolan och skriva högskoleprovet istället...
 
Men idag har jag scrappat också, och Matilda var här! Vi scrappade tillsammans alltså. Och imorgon ska jag till gränby centrum med mamma tror jag. Där ska jag handla på panduro och köpa skor, länk.
 
xoxo

RSS 2.0