Romme Alpin

Idag har jag varit i Romme och åkt skidor, för det var vinterfriluftsdag. Det var sjukt kul verkligen och de har några riktigt bra backar alltså. Mest åkte jag med Tuija, Klara och Louise, men även Jakob, Matthew och Oskar m.fl. hängde på vid olika tillfällen. I alla fall, det var väldigt kul, och nu ser jag fram emot sportlovet ännu mer! (Då ska vi till Kläppen nämligen.)

Klara, Tuija och jag i backen.

Matte, plugg och provstress

Såhär såg jag ut idag.

Just nu är det mycket matteplugg som tar upp min tid, därav bristande bloggning. På tisdag är det nationella, så sen är det över. Det kommer vara så jävla skönt sen alltså. Men. Imorgon åker jag till Romme, vi har friluftsdag. Det blir nog kul! Så så är det ställt med livet just nu.

xoxo

Inspirationskollage

Det var ett tag sedan vi hade ett inspirationskollage här, så här kommer lite vårmode! Åh, så fint det är. Kan hittas på Asos, H&M och Monki. Måste köpa ett par lösa jeans alltså, fett snyggt! Och vill ha typ alla de där skorna... Vi får se. Ville bara lägga upp lite kläder, var ett tag sedan. Eller? Känns så i alla fall. Godnatt!
 
xoxo

You and me, we got our own sense of time

Ännu en bloggfri vecka. Det var inte med flit, men jag vet heller inte om jag gjort så mycket intressant värt att berätta heller. Jag har typ pluggat (lite), bakat brownies och läst Sherlock Holmes. Det låter i och för sig som en ganska bra vecka, men framtida prov och presentationer har ändå levererat lite stress. (Mattenationella, tyskaprov och fysikpresentation...) Men jag ska tydligen inte gnälla, för på universitetet är det minsann jobbigare. Tydligen. Enligt vissa. Tips: skjut inte upp allt! (Tips till mig själv också kanske.)
 
I alla fall, lite fler bilder på Matilda. Det är väl trevligt. Och musiktips.
 
 

I'd like it if you stayed

Som ni ser har jag haft en liten fotosession med Matilda, som tidigare nämnt. Och här är det första av resultatet! Jag är väldigt nöjd, så ni får nog se fler bilder inom kort. Förhoppningsvis. Så, vad tycker ni?
 
xoxo

D is for delightful

Nu är det helg! Det är verkligen sjukt skönt alltså. I helgen ska jag:
  • Försöka ta tag i fysikprojektet
  • Försöka plugga matte
  • Klippa mig
  • Rida dressyr
  • Fotografera Matilda
Så det låter som att jag inte riktigt kommer få så mycket plugg gjort. Men jag ska försöka. Vi har trots allt snart mattenationella. Det är sjukt, för när vi avslutar matte 3c så påbörjar vi den sista obligatoriska mattekursen. Vilket betyder att vi snart börjar trean. Som är sista året. Och appropå trean, så kommer vi få gå kvar på katte! Det var ju tanken att de skulle renovera stället, vilket verkligen behövs, men nu skjuter de upp det nåt år eller så, vilket innebär att vi kan ta studenten från vår skola! Vilket är positivt. Men fräscha lokaler hade ju inte varit helt fel. Ventilationen på katte är sämst... Så vi får se om jag kvävs av den eller av plugg innan jag slutar gymnasiet.
 
And try and keep your trousers on.

Black and white glamour

Ni vet säkert att jag tycker svartvitrandigt är snyggt. Och att jag har en del plagg i det mönstret. Idag så har jag i alla fall införskaffat mig mina första svartvitrandiga byxor! Egentligen är det en pyjamas, men det tänker jag strunta i. Jag har kollat på den ett tag, och trodde att den var slut, men idag så hittade jag den på rean, och den satt bra, så den fick följa med hem. Det är alltså ett pyjamas-set från lindex, vilket innebär att jag också köpte ett tillhörande svart linne, och det var faktiskt sjukt snyggt med det instoppat, absolut nåt jag kommer ha till vardags! Eller kanske på fest, eftersom materialet är så glammigt.
 
Sedan köpte jag också en present åt Erika som fyllt 25 år, vilket var mitt egentliga syfte med min "stanrunda" (förutom att träffa Irja då kanske). Vi ska nämligen äta på stan ikväll för att fira henne och pappa, då Roos och Erika var i norr när födelsedagarna inföll.
 
Så här får ni en (kanske inte världens bästa) bild på min "pyjamas" och Erikas present. Håller tummarna för att hon gillar den!
xoxo
 
 

Garderobrensning

Här sitter jag och bloggar samtidigt som jag försöker hålla ett facetime-samtal med Felicia, som diskar. Men nu bröts det, vi har inte så jättebra internet verkar det som.
I alla fall. Den här dagen har jag ägnat åt att rensa ur min garderob. Den har nog aldrig varit såhär städad, så oerhört skönt! Så nu har jag ett antal högar med utrensade kläder på min säng och nån kasse i hallen. Det är bra, för att vara jag.
I övrigt. Jag har lite smått ångest. Det har nog de flesta i min ålder just nu. Skolan börjar ju i övermorgon. Blä. Tur att det är en kort vecka.
Men imorgon kommer Felicia hit, det blir mysigt! Hoppas jag.
Såhär snygg är min garderob nu! Lite random inlägg, jag vet, men har inte så mycket att säga... Vi hörs!
 
xoxo 

But in all chaos, there is calculation

Så, jag har lite tid över nu (ca 2 min), så jag tänkte att det här var bästa tiden att blogga! Håller ni inte med? I alla fall. 2014. Ett relativt trevligt år, får man väl hoppas. Jämnt årtal, bådar gott eller? (Vad det nu har med någonting att göra?) Jag kommer börja mitt sista år på gymnasiet i år! Jag ar gått halva gymnasiet nu. Det är sjukt. Erika kommer att ta studenten. Det är ännu sjukare. (Och appropå Erika så kommer hon hit ungefär exakt nu.)
 
I övrigt så kommer Sherlock säsong tre ut detta år. (I februari, tagga!) Och sista hobbit-filmen, och Mockingjay del ett.
Appropå tv-serier etc, jag har fastnat för Doctor Who. Det är:
 
Och inte nog med detta, jag fyller arton i år! Alltså. Jag blir vuxen. Skönt att jag har några månader på mig att förbereda mig alltså. Det här året. It's gonna be great.

Nyår 2013-2014

Jag vet inte om någon årövergång varit bättre än denna. Vi var ett gäng som var hemma hos Klara och åt trerättersmiddag, vilket var mycket trevligt. Ni vet god mat och trevligt sällskap, som upplagt för någonting bra! 
Mot tolvslaget åkte vi in till slottet och kollade på fyrverkerierna. Det var fint. Bussresorna var lite mindre trevliga, men vad gör man inte för lite fina fyrverkerier? 
När vi kom tillbaka till Klaras hus skruvade vi upp musiken och dansade in det nya året, varefter vi kollade på en film (Brave) för att varva ner lite. När klockan började bli lite väl mycket bäddade vi  på Klaras vardagsrumsgolv för att föra lite intressanta diskussioner om bland annat kvantfysik, termodynamik och politik. Sen somnade vi väl nån gång, och vaknade runt kl ett och åt frukost till klockan tre nånstans. 
Alla drog sig hemåt, och hos mig firade vi pappa som fyllde 51! Vi åt lite finare middag, Grand Dessert typ, och sedan öppnades några paket och vi kollade på en film som päronen fått i julklapp av mig. (Hugo, Cabret om någon undrade.)

I alla fall. Jag har haft det trevligt. Här är en bild på oss alla som var hos Klara utom Felicia och Max. (Felicia tog bilden, Max verkade ha bättre saker för sig.) (Och nej, det är inte samma bild som i föregående inlägg, men de togs vid samma tillfälle ja.)
Ha ett bra år allihopa!

xoxo


Tvåtusenfjorton
RSS 2.0