Denim och spets

Håller på med ett litet projekt, piffar upp mammas gamla jacka! Kollar på Sherlock Holmes under tiden, den är kul!

Fler bilder när jag är klar.


All that glitters is gold

Bilder från i söndags.
 
Idag fyller syrran år! Äntligen 22! Grattis.
 
Igår var jag på bio med päronen, vi såg Skyfall, nya bondfilmen. Den var rolig, mycket action som väntat.
 
Det var allt just nu, nu vet ni vad jag sysslar med igen. Eller typ iallafall.
 
xoxo
 

I am the wind blowing in your hair.

Sådär såg jag ut igår på festen, med en dräkt som farmor sytt. Om ni inte ser det var jag utklädd till pumpa...
 
Partyt var kul, med spökrunda och skräckfilm och inte så mycket sömn, och nya likväl kända trevliga människor. Nu har jag äntligen höstlov, och ska alldeles strax fira med Grey's och pizza. Päronen ska bort ikväll nämligen.
 
För att komma in i halloweenstämningen avslutar vi med den bästa halloweenlåten ever.
 
Danny Elfman – Nightmare Before Christmas - This is Halloween (Danny Elfman Demo)

Första snön, halloweenparty och höstlov

Hej igen. Idag är det torsdag, och första snön har kommit. Jag tänkte mest varna för att jag nog inte skriver så mycket imorgon, ska på halloweenparty. Sedan är det ju höstlov nästa vecka, så sjukt skönt! Har avklarat både engelskaprov och tyskaprov denna vecka, och det enda jag har kvar nu är en inlämningsuppgift som ska in på måndag. (Trots att det är lov!) Den är svår. Men det ska nog gå om jag använder hela söndagen till det...
 
Det var det, puss sötisar!

Depth over Distance

Lång frånvaro från min sida. Helgen har varit najs och starten på veckan också, mamma fyllde år, farmor och farbror var på besök och idag var jag på stan och fikade med min gamla klass. Nästan alla iallafall. Nu börjar vädret riktigt bli kallt och grått, snart blir det vinter på riktigt. Men först är det höstlov! Längtar...
 
Ska se om det hinner bli nån Grey's ikväll, sålänge får ni en dos höstinspiration av mig!

Anything that fits in my suitcase


Här är fler bilder från i söndags, denna gång bara innomhusbilder. Jag är väldigt nöjd, men det kanske är lite mycket med så här många bilder på en gång? Har ändå fler bilder att visa, never fear.
 
Nu, Greys! xoxo

Påfågel

Idag var Matilda här. Vi lekte lite med påfågelfjädrar. Jag är nöjd med resultatet, och fler bilder från dagens fotografering kommer! Frågan är, vad tycker ni?
 
xoxo
 

Lat-lördag

Idag har jag latat mig lite väl mycket. Borde gjort tyskan... Men jag har målat lite. Tänkte ta och visa det innan jag går och ser hur de mår i Greys, är fett spännande!
Är den lila eller den gula varianten bättre? Första va? Äh, whatever.
 
xoxo

The autumn winds blow chilly and cold

Coopertest nummer 2 avklarat och även matteprov. Nu ska jag läsa engelska och sen är jag färdig för idag. Kan dock inte säga att jag inte har några läxor kvar tyvärr, kommer alltid nya... Suck.
 
xoxo
 
Simon & Garfunkel – April Come She Will

So foxy

Idag hade jag lång sovmorgon. Skönt när man slutar fyra! Efter skolan bokade jag biljetter till Dracula som jag ska se på fredag med några kompisar. I väntan på my friends hittade jag lite saker på stan. Kunde inte motstå rävringen, och behövde faktiskt ett par långa vantar!

Vad säger ni om iPhone-kameran då? Instagrambilder ger väl inte bästa kvalitet direkt, men bättre än ingen bild alls!


Sista septemberbilderna

Här kommer lite fler bilder från förra söndagen, bara för att jag inte tog några idag.
Hösten är ju nätan över nu känns det som, och det är bvara oktober. Det är okej med regn och rusk i november, men oktober? Hallå? Vad hände?
 
See you around guys.

Ny leksak

Nu har jag fått en ny leksak, min iPhone! Fick den igår egentligen, men fick igång den först idag. Kan dock fortfarande inte använda den till att ringa och smsa, pga att numret inte flyttats över ännu. Men det gör inget för jag kan fortfarande leka med den!
Där är den! Och mitt snygga fodral från monki. Pappa är nog glad nu att jag inte kommer sno hans hela tiden nu.
 
xoxo

Håll ut lite till

Nu är det snart helg! Och snart får jag min ajfån! Ja, jag har inte fått den än, det blev lite som det blev, men men... Snart så! Antingen imorgon eller måndag tror jag. Najs.
Är färdig med mitt utkast till min rapport iallafall, tog hela dagen... Borde nog ha läst svenska också, vet inte riktigt. Ska försöka hinna, men ska nog sova snart. Så vi höres imorgon istället!
Lite random pics på syrran från igår.
Puss.

Hold me still bury my heart in the cold

Vardagsbilder från idag. Tyckte de blev mysiga och fångade känslan av en grå höstdag som denna. Dagen blev bra, trots att det är onsdag och att det började regna. Gympan var ansträngande, men inte helt oöverkomlig och matten var chill. Dessutom gick vi på intressemässa med klassen på sista lektionen och efter, men det var kul så det gjorde ingenting. Därefter träffade jag mamma på stan och köpte en fantastiskt fin höstjacka på Monki som jag kollat på ett tag. Nöjd!
 
Mumford & Sons – Ghosts That We Knew
 
Med denna fina låt sätter jag punkt.
 
P.s. Min nya header är nog bara tillfällig, eller vad tycker ni om den? Har inte alls vant mig vid den och vet inte om jag gillar den riktigt än...

Solskenssöndag

I söndags vardet ju så fint väder att man var tvungen att gå ut lite, så jag och pappa tog en sväng med kameran. Det vill säga, jag hade kameran och pappa gav små tips på vad jag skulle fota...
Här är några av bilderna. Hejsan svejsan!

RSS 2.0