Kids on the Run

Som utlovat kommer här ett litet inlägg om mina förehavanden i måndags. Då gick jag på en konsert tillsammans med fem tjejer! Dessa tjejer var Matilda, Julia, Irja, Tuija och Klara. Vi såg Kids on the Run (och Simon Larsson, men han var väl typ förband) på Grands caféscen. Det var trevligt! Vad som också var trevligt var att träffa Felicia på förmiddagen och se på A Nightmare Before Christmas tillsammans, och sen åka ner på stan och äta middag med Tuija och Matilda. 

Tyvärr tog jag inga bilder under konserten, men på min instagram kan man se ett kort klipp från spelningen (@majthai). Istället visar jag en annan bild (som även den återfinnes på min insta) på oss! För vi är så snygga! Visst!Missförstå mig rätt

Här är min senaste shopping. Plus en målande bild av hur vädret är just nu. Usch. I alla fall, åter till shoppingen.
 
Allt är från Monki, utom den randiga klänningen som är från Weekday. Jag gillar att shoppa där, okej? Och i fall nån undrar, nej jag köpte inte allt det där på en och samma gång, det var jämnt fördelat över två gånger faktiskt! Och 40% är köpt på rea! Sådär. Nu har jag ursäktat mig nog. Jag menar, ni klickade väl på detta inlägg för att se kläder, inte sant? (Jag menar, vad förutom kläder och nåt enstaka foto finnes på min blogg?) Så, jag ger er kläder!
 
I övrigt så är jag mitt uppe i höstlovet, idag har jag köpt (egentligen bara lagt undan) nya glasögon, och varit på pumpajakt samt fixat med min halloweenoutfit. Ett mobilinlägg om igår lär dyka upp nån gång också. Snart. Den som lever får se.
 
 
P.s. Det är en lång chiffongblus på den övre bilden, och sedan en stickad tröja, en skjort-väst, en klänning och ett par leggings på den nedre bilden om ni var lite halvblinda och undrade.
 

Pocahontas #3

Här är en annorlunda redigering från Pocahontasshooten! Har nu valt ut alla bra bilder, så ni lär få se de sista snart. Har dock gamla fotograferingar som jag inte kollat igenom alla bilder ifrån kvar, får väl bli bättring på det under lovet.
 
För nu är det LOV! Tack och lov! Lyckan är stor.
 
Vi hörs.

Spiritweek, shopping och PLL

Den här veckan är det spiritweek på katte. Det innebär att alla klär ut sig till något inom olika teman varje dag. Idag var temat horror halloween, och inbitna PLL-fans vet nog vad jag menar om jag säger att jag och Alva klädde ut oss till A och Red Coat. Se bild nedan!


I övrigt ville jag dela med mig av glädjen att jag träffade Matilda igår! Vi sågs på stan och shoppade samt fikade, som sig bör när man inte setts på länge. Även för vår återförening finns bildbevis nedan.

Hej sålänge!

Pocahontas #2

Det här är Felicia. Hon är söt. Och hon är faktiskt här nu! Yey! I alla fall så tänkte jag bara visa lite fler bilder från pocahontasshooten, borde sedan ha cirka en omgång till. Har även lite nya kläder att visa er, exciting!
 
xoxo
 

Girls they all use guns

För exakt två veckor sedan så var jag på stan, och inhandlade detta ovan! Ett par fejkdocs, från skopunkten, ett par vinröda byxor, från stadium (av alla ställen!), en Tokyotröja och ett kritstreckslinne från Cubus, och ett ormörhänge från H&M. Yey!
 
Sedan kom schweizarna, och medan de var här har jag köpt två CDskivor, Veronica Maggio och The Royal Concept. Även nu i veckan har jag fyndat lite roliga saker, så ett till shoppinginlägg bör komma upp ganska snart. Även fler bilder från fotograferingen såklart, men att dessa inte kommit upp tidigare beror på att vår dator har varit lite död den här veckan. Men men. Snart borde all vara uppe och springande igen, och då kan jag uppdatera er på mitt fantastiska liv precis som vanligt!
 
xoxo

Pocahontas

I söndags hade jag och Felicia en photoshoot med Pocahontas-tema! Vi var i en gammal fårhage med en massa ekar, och försökte få lite höstkänsla också såklart. I alla fall, här är resultatet! Eller i alla fall en del...
Så, där ni går. Fler bilder kommer alltså framöver!
 
xoxo

Schweizutbytet

Hela den här veckan har alltså gått åt till schweizutbytet. Så jag tänkte berätta i "korthet" vad vi har gjort. 
 
I söndags kom schweizarna hit. Min schweizare heter Sandro. På söndagen träffade vi också Klara och hennes schweizare på stan. På måndagen åkte vi till Stockholm, och gick på vasamuséet samt shoppade lite på Drottninggatan. På tisdagen var vi i skolan och schweizarna fick typ se Uppsala och sen på kvällen var det filmkväll. På onsdagen åkte vi till Falun, och kollade på koppargruvan, och vi var även på Carl Larsson-gården. Torsdagen tillbringade vi i Gamla Uppsala samt i stan, och på kvällen var det knytkalas i matsalen. På fredagen åkte de till Stockholm och vi gick i skolan, men på kvällen gick jag och Klara (och min pappa) plus våra schweizare på konsert på Katalin, vi såg The Royal Concept. Det var fett. Och slutligen, idag, åkte de hem. Men inte förrän vi paddlade kanot i fjällnora! Fast det var bara mamma, jag, och Sandro. 
 
Men ja, nu har de åkt, och det är väl tråkigt. Fast samtidigt skönt. Man kan göra exakt vad man vill igen! Woho! I alla fall. Här kommer lite iPhonebilder.
Stockholm!
Falu koppargruva!

Gamla Uppsala!
The Royal Concept!
 
Det är lite kaos med bilderna, ska försöka fixa det.

Mitt i hösten

Och utbytet! Eller ja, imorgon åker de ju hem igen. Men ikväll ska vi se The Royal Concept på Katalin. Det blir nog kul! En full update om vad jag haft för mig denna vecka kommer inom kort!
 
On Our Way by The Royal Concept

Första Höstbilderna

Tänkte bara blogga lite grann, för att säga hej, och att jag inte kommer kunna blogga så mycket als nästa vecka. Men här är i alla fall några bilder, har fler på lager! So don't you worry, don't you worry child. Jag tog alltså dessa i trädgården i eftermiddags, det är så fint ljus på hösten! Så fler liknande bilder lär det ju bli...
 
xoxo

RSS 2.0