Kattemakt!

Seger!!!!!!!!!


Kampen-tagg och kemiplugg

Ja, det är precis som det låter. Här sitter jag och pluggar kemi samt taggar till kampen med röda naglar och solbrillor, och inte minst min t-shirt! Som har fått bli av med ärmar.

Men men, nu ska jag inte tråka ut er i onödan, ville bara säga att Heath Ledger är en otroligt duktig skådis, och rätt söt. Precis som Joseph Gordon-Levitt. Försök inte säga emot mig. Det är bara så. (Se dem båda som unga i "Ten things I hate about you".)


Sommar-inspo

Lite fina grejer jag spanat in på sistone. Vet inte vilka som får bli mina, ska hålla i pengarna en stund, men är väldigt sugen på solglasögonen alltså... Kläder från H&M, Monki och Gina Tricot.
 
xoxo

Who run the world?

KATTE!

I just came to say hello

Ville bara titta in och säga hallå, och uppmärksamma att sommaren har kommit till vårt land. Okej, den har varit här ett tag, men man bör ändå passa på och uppskatta denna vackra försommarmånad maj innan den är slut. För om en vecka är det juni.
 
Martin Solveig – Hello

It's friday!

Friday, gotta get down on friday!

Nej okej jag skojade. Men idag hade jag inga lektioner, vilket var najs. Var dock i skolan till ca kl. 3 (förberedde Münchenresan) och efter det träffade jag världens bästa Felicia på stan. Vi köpte lite snygga saker, bland annat matchande skärp och armband. Det silvriga armbandet nedan är jag dock ensam ägare till.

Därefter träffade jag syster och far och gick till Hodja där vi åt dögod mat, alltså ❤!

I alla fall, här är mina inköp. Ja. Dåliga bilder. Whatever.


Art

Lite appropå det där att porträttera döda kvinnor i reklam liksom. Fast Matilda är inte död. Och det här är inte reklam. Det är konst. Så då är det ok. Eller?
 
xoxo

Nationella prov och blodomlopp

Så var man färdig med nationella proven för i år. Har precis klarat av matten, och nu har jag inga nationella prov förrän år 2014! Visserligen har jag andra prov kvar denna termin samt kursprov i kemi och kanske fysik nästa termin, men ändå. Inga NATIONELLA prov kvar.

Och igår sprang jag blodomloppet. Det var fett najs. Stolt över min tid, 33 min! Förra gången (2011) sprang jag på typ 40 min, så... Här är några mobilbilder!

Btw, det var tjugoårsjubileum! Fett snygga t-shirts!


Svansjön

Här är Matilda.
 
 

Lyckad lördagkväll

Detta har varit en ytterst trevlig helg, i alla fall gårdagen, då jag träffade ett gäng från Waldorf i Håga för fotboll, grillning, Eurovision, och slutligen övernattning. Vi hade som sagt roligt och mysigt, och jag har ändå lyckats få undan lite läxor. Lyckad helg!

Imorgon ska jag på exkursion till Alnäs, gotta love biologi!


Trettiotre anledningar

Sidan trettiotreanledningar.com har listat trettiotre anledningar att vara feminist. Jag föreslår att ni går in och kollar där, och sedan delar en av bilderna på Facebook, då Facebook har censurerat den ursprungliga facebooksidan. Om ni vill se bilderna men inte orkar gå in på sidan får ni ett smakprov på mina favoriter nedan.

(I'm a Female. Fe=Iron, male=man. Therefore, I am Ironman.)


Deux Arabesque

Hej på er! Så har ännu en vecka tagit sin början med plugg och läxor. (Ja, det är typ samma sak, jag vet.) Men det är inte många dagar kvar i skolan nu! Och snart är alla prov avklarade och sen är det kampen och en massa utflykter och sen åker jag till München. Omg.
 
Men men, i övrigt är allting bra. Jag vill att det ska bli sommarlov och jag vill träffa kompisar och bara hänga på nån äng och lyssna på musik och slappa eller nåt. Är inte det det bästa som finns? Och det nästbästa, är det när man har klarat av ett prov och man tycker att det var jättesvårt men ändå klarade alla uppgifter? Eller?
 
Lite vitsippor får ni också. Puss.
 

How am I gonna be an optimist about this?

And if you close your eyes, does it almost feel like nothing changed at all?
And if you close your eyes, does it almost feel like you've been here before?
 
 

Metamorphosis

Hej. Igår var en mycket trevlig dag. Liksom i förrgår och idag. I förrgår efter träningen drog jag till syrran och sov över där, vi åt god mat och tittade på film, det var mysigt! Dagen därpå pallrade jag mig hem till felicia, där jag tillbringade dagen, väldigt lugnt och skönt. På kvällen åkte jag hem och nästa dag cyklade jag mot stan för att träffa Matilda. Vi fotade lite i en skog/dunge först, med en massa vitsippor. Efter det drog vi ner på stan och shoppade en stund, innan jag gick till en restaurang och åt med familjen - Roos + pappas kollega.
 
Men innan jag börjar visa de nya bilderna så tänkte jag ta och visa de gamla från förra helgen. Så vi börjar väl nu va.
Fortfarande inte alla bilderna från första fotograferingen, men jag känner att jag inte vill lägga upp alla på samma gång...
 
Ha det bra. Här är en fin låt.
 

Kristus steg till himmelen och vi fick lov

Hej! Nu är det äntligen "lov" igen, så nu kanske jag får en chans att blogga! Jag hade prov både i måndags och idag, så jag har haft en del plugg att göra. Det betyder dock inte att plugget är färdigt, jag har en massa nationella prov kvar och skrivuppgifter samt minst två böcker att läsa. Jippi. Det som faktiskt är jippi är dock att det är typ sommar nu. Så snart är det sommarlov, och då har man definitivt inga läxor.
 
Men! Åter till saken. Jag var ju här för att visa er bilder, innan jag drar och tränar varefter jag "chrashar" hos min syrra. So here you go! En selektion från den våriga fotograferingen. More to come!
Jag måste dock få be att återkomma om det där, blogg.se strular och laddar inte upp fler bilder än såhär.
Enjoy, ciao!

Valborg

Hej på er! Vi har inte pratats vid på ett tag igen, fast torsdag är ju bara två dagar sedan... I alla fall tänkte jag berätta lite om min Valborg, och visa några bilder (tyvärr mobilbilder...).

Först träffade jag några människor i ekonomikum där vi hängde ett tag och hade picknick. Allt eftersom dök allt fler människor upp där, och efter en kort hagelskur drog vi hem till mig. Jag hade förberett middagen på morgonen så när vi kom dit värmde jag den och vi åt och pratade lite sådär mysigt ni vet. Sedan så drog vi ut för att kolla på en majbrasa, men när vi kom dit höll de på att släcka den, så hälften av oss åkte till gamla Uppsala för att gå på den brasan medan hälften av oss stannade och spela fotboll och kubb tills det var så mörkt att vi inte såg varandra. Då drog vi in och pratade i ca en och en halv timme till innan alla drog sig hem en liten stund innan midnatt.

Allt som allt var det en mycket trevlig dag med mycket trevliga personer (folk från min gamla klass + några till). Här är de få bilder jag lyckades ta.


So off we go

Den här dagen har varit mycket trevlig. Efter skolan, som var chill, gick Alva och jag ner på stan och tog en titt i den nya vintage butoken Boutique M. Fyndade världens snyggaste kjol, se nedan. Sedan gick Alva hem och jag träffade Erika. Vi gick till den nya affären som finns i Vila's ställe, House of Doris. (Vafan hände där liksom, när la Vila ned???) Där hittade jag iallafall en awesome kavaj. Yes. Score. Efter det gick vi till Güntherska och fikade och pratade. Det var alldeles för länge sedan! I alla fall. Fin dag. Här är en tjuvtitt på mina kap.

Okej, random inlägg. Love ya!
 

RSS 2.0