Finalborg

Idag är det sista april, eller valborg om man nu vill kalla det det. Så vi fick sluta tidigare. Ännu tidigare än det var tänkt. Vi skulle sluta ett egentligen, Men vi fick äta med småbarnen och fick sluta efter tidig lunch. Så nu är jag hos bästa lilla Matilda, och jag ska sova här. Det ska bli (är) trevligt. Men, klantskalle som jag är, glömde jag filmen/filmerna hemma. Så vi får se om det blir film ikväll. Men det gör nog inte så mycket att jag glömde dem, eftersom det var något jag kom på igår kväll (jag hade inte bestämmt i förväg med Matilda eller nåt) och under stressen imorse med att få ner alla scrapsaker i cykelväskan så glömde jag väl bort att ta dem. Ja det var min historia för idag. Titta efter nya roliga updates senare ikväll eller imorgon!

Three days

Nu har jag inte bloggat på tre dagar. Det var illa. Idag har jag faktiskt inte gjort npgot speciellt, och inte igår heller. Och i tisdags då? Tror inte det. Men ni ska få en liten bild.
Vill ha! Hoppas de kommer in i butiken snart.

Hann inte publicera det här igår, men ni får njuta av det idag istället.
Toodle-poodle-pip! 

Ryttarmärke 2

Idag deltog jag i lingondressyren i ryttarmärke 2-klassen, jag red söta Ramona. Det gick väldigt bra, förutom att jag inte fick någon ordentlig galopp. Men jag fick 64% iallafall, och det är ju bra, och eftersom alla som hade över 50% får rosett fick jag en jättefin rosett. Här är lite bilder.
Mitt protkoll och min snygga rosett, man kan se att det står 64%, strålande!
På framridningen...
Söta Ramona som inte ville galoppera, men just här var ju det inte meningen heller.
Här vänder vi precis halvt igenom. Det fick jag en 8:a på *stolt*.
Så allt som allt är jag nöjd. Det var roligt att det gick så bra, det var ju första gången!

Wildorchidcrafts

Nu har jag och Matilda beställt massa fina saker! Mest pappersblommor, men även blad och lite hattnålar. Här är ett urval av vad jag har beställt. Visar allt när det har kommit. Bilderna är lånade från wildorchidcrafts.com, riktigt bra sida!

Ramona

Det var markarbete på ridningen idag, det gick bra. Det var en övning för att få kontroll över hästen typ: trava över bommar, halt, kom fram i trav, hoppa ett hinder, landa i galopp, sakta av till skritt, trava över fler bommar osv.
Det var en bra övning, men det blev lite stopp ibland när en häst inte riktigt ville gå på hindret eller om en häst stod stilla alldeles för länge. Men det var kul ändå, för Ramona var duktig som vanligt.
Jag ska tävla henne imorgon också... Hoppas det går bra.

Jag är en klant!

Nu ska jag snart iväg på teater, en midsommarnattsdröm blir det. Det ska bli kul. Nu ska jag ta och beställa lite (pappers)blommor från england, och jag antar att vi åker sen. Men jag kan berätta lite snabbt om att jag var hos tandläkaren idag, och hon tog bort lite tandsten och utförde vanlig kontroll, för pappa tyckte det var onödigt med röntgen. Nu ska jag dra hejdå!

Min vackra sång om vädret just nu

Nej se det snöar,
nej se det snöar,
det var väl tråkigt, hurra!
Nu blir det vinter,
nu blir det vinter,
som vi ju inte vill ha!
Nu tar vi regnstället fram,
och stövlarna på,
så får vi plaska i leran,
tyvärr blir det så!

La Trattoria Comedia

Jag ha nyligen kommit hem från stan, där jag varit ute och ätit med mina föräldrar. Vi åt alltså på La Trattoria Comedia, en italiensk restaurang. Synd att vädret var så dåligt bara, Ciao!

Medel

Idag var jag på ett medelpass med Matilda, och nu har jag just dushat. Sen ska jag nog titta klart på filmen jag började på igår. Idag har jag dansat Michael Jackson-moves på dansen, för tvåan i norska idol var där och visade oss lite olika moves. Fett hot. Or not.
Annars har jag typ läst KP, inte gjort så mycket mer. Friskis passet tog typ upp hela dagen eftersom att det först var skola, sen åkte jag till matilda och åt lite mellanmål, sen bytte vi om och gick till träningen, tränade, gick tillbaka till uset, jag cyklade hem, cyklade förbi centrum (gottsunda) och lämnade tillbaka en bok, cyklade hem, åt mat, dushade. Min dag. Och skolan var typ som vanligt, utom dansen då då.
Så, det var min dag, nu ska jag sluta!

No comment

Det betyder att ni inte har kommenterat, inte att jag inte har en kommentar. Fast det har jag inte heller. Ni gör som ni vill.
Men iallafall, imorgon ska jag träna. Idag hade jag utvecklingsamtal, och jag plockade årets första tussilago-bukett och åt årets första jordgubbe. För mig that is.
Fröken så att jag var excellent (ja hon använde det ordet) och bara det gamla vanliga, att jag var bra men behövde öva på min handstil och fler bilder typ. Annars var det perfekt. Kanske inte. Men ni fattar.
Imorgon ska jag som sagt träna, ett medelpass med Matilda. Det ska bli kul att träna med Matilda. Jag var hos henne ett tag idag också, innan utvecklingssamtalet. För annars hade jag varit tvungen att vänta i en och en jävla freaking halvtimme och det ville jag inte.
Det får räcka för idag, ha det bra!

Har ni saknat mig?

Jag har inte bloggat på... en dag! Haha, kändes som att det var evigheter sen. Igår red jag världens bästa Ramona, hon var jätteduktig! Lilla prutt-Felicia kom inte så sofie fick (som vanligt) rida rosita istället. Orättvist eftersom hon ska säljas snart och Sofie rider alltid henne! Men Ramona var iallafall bäsy, så jag ska inte klaga. Ha det bra, vi hörs!

Håret

Såhär blev det. Fint?
Framifrån (jag vet att jag ser muppad ut...).
Bakifrån. Det blev lite slarvigt, men det är svårt att göra själv..... Dessutom kommer ändå det mesta åka ur.

Klassfeeeeeeeeest!!!!!!!

Ja, så stod det på inbjudan. Ikväll är det klassfest, men det kommer nog inte så många. Men nu är det mat. Måste gå. Jag har en monki-klänning ikväll. Såhär ser jag ut.
Har inte hunnit fixa håret än, det blir blomman jag köpte här om dagen.
Hittade arnes wayfarers, och då blev det såhär...

Wisp 4

Idag gjorde jag ett psykolog-test. Testet hette wisp 4 eller något sådant. Det gick ut på att studenten (tjejen som utförde testet) skulle lära sig, och hon hoppades såklart få godkänt. Det handlade alltså inte om mig. Det var svårt att hitta barn till sånt, så hon var väldigt tacksam. Därför fick jag en biobiljett för besväret. Det tog rätt lång tid, från halv fyra till sju. Men det ar inte så hemskt, så det var ju rätt värt. Gratis biobiljett liksom.
Eftersom det tog så lång tid är det i princip det jag gjort. Och läxan. Så nu har jag varit duktig. Hejdå!

Dagens Ånglok

Idag åkte jag på en ingivelse ner på stan och där tillbringades eftermiddagen med världens bästa Matilda. Alldeles för mycket pengar spenderades (iallafall för min del) och ca en och en halv timme senare satt vi på Storken, tomma i plånboken och med massa fina delvis onödiga saker i kassarna. Men det är inte onödigt att shoppa, för man blir faktiskt lycklig av det! Fast bara en stund. Och jag överdrev det där om att vi var tomma i plånboken, både jag och Matilda hade pengar kvar, fats mina var hemma. Men en del bra saker blev det, + fika, och det är ju trevligt.
Dagens shopping. Måste visa det mamma köpte till mig i söndags också, men jag har inga bilder. Hejdå så länge!

Dagens planer

Hej allihopa! (Oj så många ni är.) Jag har inte haft så mycket för mig idag, varit i skolan bara. Något som alla väl har lagt märke till vid det här laget är att det är jättefint väder ute idag. Blåsipporna dyker upp överallt, nu är det vår på riktigt! Snön försvinner riktigt fort nu, snart kan man ha vårjacka och vårskor!
Jag vill egentligen hinna både baka och scrappa idag, men vi får se om jag hinner det. Antagligen bara det ena, om ens det. Jaja, iadg har jag på mig min fina paris-scarf! (Som är arnes egentligen, tack för att jag får låna den!)
Ni vet, den hära.
Vill ha så mycket fräknar som på de här bilderna igen!!!

Hurtbulle

Idag har jag tränat på friskis och svettis, med lite kul människor. Det var ett afro-pass, men ledaren var sjuk så en dans-vikarie var tvungen att rycka in, så det blev vanlig dans istället. Jag har skaffat månadskort för de som inte visste, så det blir mer träning framöver. Hittills har jag hunnit använda kortet tre gånger, när jag använt det sex gånger har jag tjänat in kostnaden igen!
Jag har ju varit och ridit också, så det var ju också lite träning, plus den korta biten jag cyklade till och från stallet, så idag har jag varit en riktig hurtbulle. Eller inte.
Jag red Ramona på ridingen idag, och hon var verkligen lika mysig och duktig som Felicia sa. Vi gjorde framdelsvändningar och skänkelvikning, och först tyckte jag inte att hon gick så bra, men sen förstod jag att det berodde på mig, som det brukar göra. Jag lutade mig för mycket framåt, klantskalle som jag är.
Nu ska jag lägga av och göra något annat trevligt. Ha det bra!

Vagabond

Jag har hittat två par supersnygga skor från vagabond, men jag vet inte vilka jag vill ha mest! Så jag tänkte be om er hjälp, Och jag lägger in en länk också så att ni kan se dem från alla håll på hemsidan.
Det lutar nog mest åt dessa, som är femtio kronor dyrare. Men de kanske är svårare att matcha.
De andra är också supersnygga, och den tycker de flesta jag frågat mest om. Vad tycker ni?

Romme alpin

Igår var jag med mamma, Roos och Arne i Romme och åkte skidor. Det var jättebra skidväder, och bra backar. Jag åkte mest rött och även en del svart och blått. Några gröna backar blev det också, men de är för det mesta så platta. Det var också en helt fantastisk utsikt, framförallt från en svart backe som hette sydhanget. Det var verkligen en bra dag, den enda nackdelen med det var nog att man fick så jävla ont i benen! Det var ganska mjuk snö också, men det märktes knappt i backarna.
Här är lite bilder.
Det här är i backen sydhanget tror jag, eller kanske guldkornet? En svart iallafall. Fast den inte ser så brant ut på bilden, såg den brantare ut på riktigt. Snön som ser gul ut är is.
Här är en bild neråt i samma backe. Utsikten var också mycket finare på riktigt, det var gröna granar och lila björkar, och en sjö som var alldeles vit. Det var soligt nästan hela dagen, så jag fick en del nya fräknar. Om ni undrar så är det mamma i backen.
Haha inte världens finaste bild på mig precis, men den bjuder jag på, för att ha något att visa.

Latmask?

Jag borde träna. Men problemet är att jag inte har någon att träna med! Mamma jobbar, Arne är sjuk, och Roos är i stallet eller nåt som vanligt.
Jag ska göra en lista.
Jag ska:
  • Kolla på film ikväll
  • Åka till romme imorgon
Jag ska kanske/vill:
  • Åka till stockholm och shoppa en dag
  • Göra nåt kul med typ matilda eller nån
  • TRÄNA!
Jag måste:
  • TRÄNA!
  • mata kaninen ikväll?
Vilka failade listor det blev, jag tror ja ska lägga av.
Ha det bra dudes!

STHLM?

Jag vill åka till stockholm en dag och shoppa med felicia, vi får se hur det blir. Det som däremot är säkert är att jag ska åka till romme på onsdag, men don't worry, jag är bara borta en dag.
Idag ska jag kolla på en film med syrran, nämligen sagan om ringen 2. Hon köpte en box med alla tre idag, på media markt. Nu ska jag skörda. Hejdå!

Flapjacks på besök

Och då är självklart pancakes också här. De har varit här i ngra dagar nu faktiskt. Har bara glömt bort att säga det. Så här är en liten hälsning från flappie, pancakes var nog lite för rädd...
h nnnnnnnn7 ++++++++++++++++++++lll6666666666666+ö         ttdddddddddddgggg
Jag och lilla flappie.
Nej hörni, nu ska jag nog återgå till mina ägg, ska göra förrätten till kvällens middag, måste duka fint också.

Långfredag

Idag har jag sovit riktigt länge, skönt. Fast jag sov bara till tio. Men det är skillnad mot sju. Resten av dagen har jag i princip inte gjort någonting, bara gjort kokosfudge. Fast den är inte klar än. Imorgon blir det andra bullar! Då ska jag göra allt möjligt pyssligt! Men nu ska jag gå och kolla på en familj med filmen. Nej tvärtom!
Måste bara visa denna snygga scarf/sjal som arne köpte för någon dag sen, som jag lånar då hon tycker att hon inte passar i lila. Men det är liksom ett eifeltorn på den, och då måste man ju köpa den. Eller?

LOV!

Nu är det lov. RIKTIGT JÄVLA SKÖNT! (Ursäkta svordomen.) Vi fick sluta efter maten idag också, och vi hade typ en riktig lektion. Och nu är det April. Antar att jag borde försöka lura er, men jag kommer inte på något bra, och ni är väl inte så lättlurade av er, eller? De senaste dagarna har jag inte bloggat så mycket, fats jag haft mycket att skriva om. Men nu har jag glömt det. Så jag skriver om idag istället.
Dagen började med att Millan (fröken) försökte lura oss att klassen skulle splittras och att ena halvan -på grund av platsbrist- skulle få ha städskrubben som klassrum. Det gick vi inte på.
Sen på rasten gömde jag två påskägg med godis i på några av mina kompisars hyllor, och gav dem små lappar med ledtrådar, t.ex. titta på hyllan etc. Och på rasten förberedde vi även ett aprilskämt vi tänkte göra på månadsfesten, för att lura millan. Så vi skrev världens skummaste dikt.
Och sen, mitt i programmet på månadsfesten sa konferancién att nu skulle Millan läsa upp en dikt. Och hon (Millan)fattade ingenting och vägrade först gå upp på scenen, för hon hade ju ingen dikt. Men då sa konferancién att hon hade dikten där och att det var en överraskning från hennes elever, och att Millan inte visste om något. Så då var det skämtet förstört.
Så korkat! Det var ju meningen att Millan inte skulle fatta något, och tveksamt läsa upp den konstiga dikten. Och att sen, efter dikten, skulle alla ropa "april, april!".
Sen efter månadsfesten gick vi ut och letade ägg, det var ingen dålig skörd, fast det regnade, och de endast gömt en korg. Vi fick nämligen fem chokladägg var, njam.
Sen var det påsklunch, och sen slutade vi.
Skönt att sluta typ 1 1/2 timme senare! Nu ska jag njuta av lovet och farmvilla!

Libresse

Xpress your style
Jag är med och tävlar på libresse, klicka här för att rösta!

RSS 2.0