I'm gonna lose my mind

I don't need a husband, don't need no wife
And don't need the day, I don't need the night
I don't need the birds let them fly away
And I don't want the clouds, they never seem to stay
 
I don't want no future
I don't need no past
One bright moment
is all I ask
 
I'm gonna leave my body
 

On the road again

Så var jag på väg igen. Denna gång till Holland, med mor, Roos och Erika. Ikväll stannar vi i Skåne och sover där, och imorgon kommer vi fram i Holland. Om allt går enligt planerna dvs.

Dessvärre har jag fortfarande inte kunnat kolla igenom några kamerabilder, så ni kommer få se mobilbilder eller gamla bilder från fotograferingar framöver. Men det är väl inte helt fel det heller, hoppas jag.

(Jag bifogar ingen bild eftersom bloggappen inte verkar klara av det...)


Shopping i Visby

Jag fyndade lite fina kläder i Visby igår! Och bloggappen laggar lite, så mitt förra inlägg vägrar publiceras. Håller tummarna för att detta funkar!

Tröjan är från bikboks rea och shortsen från nån liten butik i Visby...


Från München till Gotland

Jag har varit hemma i mindre än 24 timmar, och nu är jag på väg till Gotland. Därför har jag inte hunnit fixa med bilderna, så ni får se mobilbilder istället. De "äkta" bilderna kommer senare. På Gotland kommer jag dock inte ha så bra internet är jag rädd, så vi får se hur det går med bloggningen. Men jag har i alla fall några bilder som jag kan visa.


Sommar i München

Hej på er från Deutschland! München är en himla fin stad alltså, hoppas bilderna jag tog idag är bra så ni får "see for yourself" sen! Idag var första dagen på projektet, igår gick vi bara runt lite i närheten och förberedde för redovisningarna i princip. Men idag har vi varit igång hela dagen! Vi hade presentationer från alla olika länders utbildningsystem, och skulle välja vilket man tyckte var bäst (Finland ofc) och varför. Och allt skulle ju vara på tyska. Men det gick bra faktiskt, och den här dagen har varit rätt najs alltså! Imorgon har vi också projekt-dag, och på fredag har vi typ rundtur genom München.
 
Nu ska jag nog sova, vi behöver vara ordentligt utvilade imorgon! Bilder kan jag tyvärr inte visa just nu, men när jag kommer hem ska jag fixa med bilder! Så länge får ni njuta av våriga Uppsala (alltså gamla bilder).
 
xoxo

München

Imorgon åker jag till München! Det ska bli roligt hoppas jag, men också lite läskigt... Ska åka med fyra andra från min tyskagrupp, det är nån form av EU-projekt, så jag hoppas det blir kul! Tar med en kamera såklart, och har laddat upp med bilder så inläggen därifrån inte blir för tråkiga. Jag tar med datorn också, så att jag kan berätta allt med en gång för er!
 
Äsch så jag babblar, jag måste gå och packa. Nu med en gång. Hejdå.
Syrener är så vackra, synd att de redan blommat ut... Tur att man har bilder att titta på.
 
xoxo

Matilda bland vitsipporna

Nu är det ju visserligen redan sommar och vitsipporna har blommat ut för länge sedan, men jag kom på att jag bara har visat en enda bild från denna fotografering! Den som var så lyckad! Men det är lugnt, för eftersom jag ska resa bort snart kommer jag behöva en massa tidsinställda inlägg och då kan jag lägga upp en massa bilder. Bra va?
 
Nu ska jag sova, imorgon ska jag fixa det sista skolarbetet och packa och fixa inför München. Aaah! Tagga!
 
xoxo

I ♥ my tumblr

Oändlig inspiration. ♥
 

English Breakfast

Häromdagen bakade jag scones till frukost/brunch till mamma och mig, fett gott! Lite trevligt morgonmys, fast det blev klockan tolv... Men man kan väl få unna sig en sovmorgon ibland, när man faktiskt har ledigt? Nu är det inte långt kvar till den riktiga ledigheten. Längtar!
 
xoxo

Latergram

Hej, här följer en selektion av mina senaste insta-bilder, bara för att liksom. För er som inte följer mig där och känner att ni vill göra det så heter jag @majthai där. Varsågod och njut.


Fredagsshopping och biologiplugg

Denna dag har ägnats åt att plugga, har årets sista biologiprov på måndag. Dessutom har jag bakat en banankaka till tyskan, fett gott! Det jag egentligen ville säga dock, var att jag har hittat en suuupersnygg klänning som jag tänkte visa er.
 
So here goes! Passar även på att visa resten av mina kap från i fredags då jag var på stan med bästa Matilda.
Inte världens bästa bilder kanske, men vi kan låtsas att de är lite härligt korniga med flit...
 
Nu längtar jag bara till sommarlovet, då jag äntligen är färdig med allt sista-minuten-plugg. Och då är det lärarna som slängt in det sista minuten, inte jag. Faktiskt.

RSS 2.0