Utrecht

På söndagen gjorde vi inte så mycket, vi åkte och cyklade på kvällen med Linde och Axel som kom till Arnhem då. Jag tog dock inga bilder därifrån, så jag tänkte visa lite från måndagen, då vi var i utrecht tillsammans med mormor. Det var absolut en av de mysigaste städer jag varit i trots regn i princip hela dagen.
  
Erika är taggad på shopping i shoppingcentret som var precis vid stationen. Vi åkte tåg, så det var ju en logisk start på dagen.
 
Domkyrkan i Utrecht är känd, iallafall i Holland. Och den är fin!
 
Efter shoppingen gick vi till ett museum, men då hade klockan blivit rätt mycket redan. Museumet hade iallafall massa olika coola speldosor och positiv som var superstora.
 
Den här var en av de kändaste "positiven" i världen tydligen, The Arab. (Man kanske kan säga gatu-orgel? Direktöversatt från engelskans street organ.)
 
Men det här var det coolaste rummet, balsalen. Dessa orglar var mer än tre meter höga, och jättebreda! Men det coolaste var att en av dem spelade pirates-låten! ♥
 
Utrecht var en mycket mysig stad med fina hus och söta kanaler. Tyvärr regnade det hela dagen, annars kan man sitta på söta terasser vid vattnet. 
 
Det regnade och regnade...
Mysiga gränder!
 
xoxo
 
#1 / / Roos:

Åh, dit vill jag också åka!

#2 / / Felicia:

Pirateslåten! <3
Utrecht ser jättemysigt ut!